sumeyyez Kızlar bebeğim bi hapşırmaya başladığında sürekli 5 6 kere peşe peşe hapşırıyor günde kaç sefer üşüttümü acaba ne yapmam lazım
Minikadamlarinannesi sumeyyez öncellikle geçmiş olsun canım alerjik gibi gözükuyor benim bebegimde öyleydi çamaşırlarına yumuşatıcı koyma parfüm ve kokulu şeyler kullanmaya dikkkat et geçer ıns
Deletedmom190 sumeyyez Benimde öyle 3 kere falan hapşırıyor. Üşütmeside imkansız gibi aslinda. Çunku giydiriyorum gündüz ince bir battaniye örtüyorum. Kalorifer düşükte olsa yaniyor falan. Annem yeni dogan bebeklerde normal hapsirirda oksururde derdi. Biraz arastirdim internette öyle diyor. O yüzden üstünde durmamıştım.
Aryasare sumeyyez Benim kız 3 kere hapşırıyo 😁 Üzerinde durmadım hiç her zaman olan bişey değil hapşırdığı zaman 3 oluyo hep ama 😁
Kubra_2019 sumeyyez gunde 15 defaya kadar 0.3 ay bebeklerde hapsurma ve oksurme normal karsilaniyor akciğer gelişimi için
Hayatmavisi Genellikle bebeklerin hapşırması burun içindeki büyüyen kıllardan dolayı diye okumuştum hastalık belirtisi değildir diye. Ama tabiki gün içerisinde çok fazla hapşırıyorsa bişey diyemem. Doktora sormakta fayda vardır.
Durak-Asya-12 Burun içi kılları oluşuyor diye biliyorum benim kızımda hapşırmaya başladığında 3 ü 4 ü buluyor😊