Denizavkan Merhaba hanımlar 3 Aylık bebeğim var son iki haftadır emmek istemiyor emzirmek istediğimde memeyi tutmuyor ve ağlıyor ancak uykulu iken bir süre emziriyorum bu durumu yaşayan varmi bu geçici bir durum mudur
Yaeh10 Denizavkan canım ben de aynı durumdayım o kadar zor ki resmen uyumasını bekliyorum emzirmek için
Yaeh10 Denizavkan atak dönemi bu aylar bu yüzden oluyormuş emiyor çıkarıyor ağzına alıyor bir daha çeşit çeşit huy çıkardı
Emine0 2 ay 27 gunluk kızım var bı kac gun dur bende sorunu yasıyorum neden acaba bilen yardımcı olsun lutfen 🙏
Denizavkan Nurmry çok zor böyle emmek istememeleri insan ister istemez stres yapıp üzülüyor inşallah geçici bir durumdur
Nurmry Denizavkan 2. Ay aşısındada aynı durumu yaşamıştım geçmişti umarım buda geçer diye umut ediyorum iştahsız bebek gerçekten cok zor kızım cok iştahsızdı artk günde 4-5 çeşit çorba yapardım yemezdi o ağlardı ben ağlardım umarım düzelirler 🙆🏼♀️
Denizavkan Yaeh10 inşallah geçici bir durumdur canım insan çok stres oluyor eskisi gibi güzel güzel emsinler istiyor insan ne hamilelik ne doğum beni bu kadar etkilemedi ama bebeğimin emmek istememesi gerçekten kabusum oldu
Elifim46 Denizavkan 3 ay 13 günlük kızım düne kadar öyleydi çok şükür bugün emdi yine olur diye korkuyorum emzirecegim zaman direk ağlamaya başliyodu
Mlkdrn Denizavkan emzik emiyosa emgizi ver agzıba çocugu emzirme pozisyonuna al ve emzigi ağzından çek memeyi ver hemen alır belki bn öyle yapıyorum ancak o şekilde alıyor kızım.
Ezoczr Emzirmeden önce bi duş alın öle deneyın derim bende de ole oldu terlerdgımz için tat olarak farklı geliyodur .