MrvNyzDua65 7 aylık olacak 3 gün sonra yokkk uyumuyor ayağımda sallayarak uyutuyorum ayağımda dursa bütün gün uyuyacak gibi yatağına koyduğum an gözler fal taşı😢ne yapabilirm nolur akıl verin ciddi anlamda bunaldım gündüz hiç mi uyumaz bir bebek
YK_ MrvNyzDua65 salla dur yöntemiyle uyku eğitimi vermeye çalış istersen cnm bide hep mi böyleydi yoksa bu aralarsa diş çıkarıyor olabilir ağrısı vardır belki
MrvNyzDua65 YK_ hep böyleydi aslında ama bu aralar daha fena🥴🥴nasıl olacak o yöntem sana zahmet biraz anlatır mısın
YK_ MrvNyzDua65 net bilgiyi tam bilmiyorm aslında internetten araştırsan daha iyi anlarsın ama sallayarak uyutuyorsun ya arada durup tekrar sallamaya devam edeceksin tam uyumaya yakın da çok hafif sallayarak tam uykuya geçişi esnasında sallamayı bırakacaksın gibi bişeydi şuan uyku eğitimi için en doğru zaman bence ilerde ayaklaninca hiç mümkün olmuyor benim oğlum 22 aylik hala emerek uyuyor beşiğe bıraksam kalkıyor tırmanıyor çıkmaya çalışıyor bence biraz araştır ve aglatmadan uyutmaya çalış bence
MrvNyzDua65 YK_ bir iki yanımda uzattım uyusun diye de ağlayınca kıyamadım işte😢ama böyle de çok ağlıyor kız bütn gün uyumasa bi şuracıkta uyuyayım yok 7 aydır bir kere kendiliğinden uykuya geçmedi
YK_ MrvNyzDua65 yaa çok zor rutin oluştur banyo pijama ve hergun aynı saatte uyutmaya çalış ozaman daha kolay uykuya geçecektir