Nurhanalp Merhaba kızlar bir haftadır göğüslerimde ki doluluk hissi gitti oglum 2 ay 22 günlük sütüm mü azalıyor acaba 🙄 öncesinde emzirirken diğer göğüsümden süt akardı ama şuan oda yok eskısı gıbı cok sertte degıl gögüslerim 🙄🙄🙄 sütüm mü azalıyor 🙄😞
Senyorita Nurhanalp Benim de 2 ay 19 günlük bebeğim, göğüslerim resmen hamura döndü. 🤦🏻♀️ Merakla bekliyorum yorumları.
Alinduru Nurhanalp zaman zaman oluyor üzülmeyin ben çok sık yaşıyorum hatta, özellikle adet dönemi yaklaşınca uykusuz kalınca yorulunca ya da susuz kalınca direk hissediyorum
Nurhanalp Senyorita aynen ole ama sıkınca süt var oğlum doymasa ağlar dıye dusunuyorum ama yinede insan azalıyor mu acaba dıye korkuyor 🙄
Deletedmom136 Terbiye oldu deniyor benim de mesela şişmez göğsüm 3 aylıktan beri ama sıkınca fışkırıyo hâlâ.
Nurhanalp Deletedmom136 uzunca emdıkten sonra bile sıkınca hala süt geliyor ama ilk deneyim olunca insan korkuyor acaba aZalıyor mı diye rahatladım gerçekten
Nurhanalp Alinduru henuz adet dönemim başlamadı ama suyu azalttım en az 3,5 şitre ay içerdim ben normaldede ama bu ara suyu zorla içiyorum belkıde o etkiliyor
Deletedmom136 Nurhanalp yok bi süreden sonra hiç sertlemişyo emzirmeye devam ettikçe ancak gün boyu hiç emmezse o zaman şişiyo 😄
Alinduru Nurhanalp adet dönemim benim de başlamadı ama zamanı gelince hissediyorum karın ağrısı oluyor ve sütüm azalıyor
Nurhanalp Alinduru sen şimdi soyleyınce fatkına vardım bu hafta adet once semptomlarımı yasadım bende bu yuzdenmos demek ki