Akademisyenanne Merhaba bebegim tok oldugu halde ceneme saldiriyor. Emmek istiyor. 4 ayligiz daha. Dis cikarma belirtisi mi bu hareketi?
Linva Akademisyenanne olabilir diş çıkarırken memeye daha düşkün oluyorlar. 15 aylık oğlum üst dişini çıkarıyor o bile memeyi bırakmıyor 🙂
Mom16 Akademisyenanne bizde de durum aynı ve 2.5 aylıktan beri basen damaklarıyla memeyi eziyor. Bu ara yine başladı emerken ezmeye sündürmeye 🤦🏼♀️ Ama henüz diş yok
Muhammedtrn Akademisyenanne o aylarda normal elini ağzına sokma salya akıtma ısırma isteği vs diş belirtisi olan herşeyi yapıyorlar ama bazı bebekler hemen çıkarmıyor.
Zeyno111 Akademisyenanne Diş belirtileri başlamış canım öyle oluyorlar çene saldırısı herkeste oluyor 😅
Akademisyenanne Linva atak haftasindayiz. Ama yariladik atagi. Daha iki gundur boyle saldiriyor bana🤷🏻♀️
merveeker Bebeğim 4ay 13 günlük. Tek çeneme saldırsa yine iyi😂 bulduğu her yerime saldırıyor. Doktorumuz baktı ve damakları kaşınıyor normal, diş henüz yok dedi.
Akademisyenanne merveeker benim de ustumu cekistiriyor emerken. Arada tekmeliyor. Sacima yapisiyor. Kiz bebek 😅
Mom16 Akademisyenanne 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Atak reflü alerji memeyle savaş bizi bizden aldı. Bu nasıl bir aymış anlamadım. Bitmesi için gün sayıyorum artık 🙄
Ebruli101 Akademisyenanne canım 4.ayda başladı diş çıkarma dönemimiz 8.ayda iki tane birden çıkardı oğlum şimdi 3.ustten geliyor 😊
Akademisyenanne Ebruli101 gece saat basi uyaniyor. Ataktan midir yoksa asi olduk ondan mi bilemiyorum. Perisan durumdayim. Gece hic uyumadim.
FundaAlparslan Akademisyenanne 2. Ayında suları akmaya başladı 7 aylık hala diş falan yok ama bulduğu her yere yapışıyor TETAGİL diye bir granül kullanıyorum tamamen doğal çok iyi geliyor uyumuyordu bile dişlerinden dolayı 🤦🏼♀️😬