Alminam 《15ARALIK》 -Kraft ürünlerindeki mevcut indirime ek %15 indirim -Tüm Oyuncak Ve Akülü Arabalarda %15 İndirim 《16ARALIK》 -Kameralar, telsizler ve bebeğinizin evdeki güvenliğini sağlayacak diğer ürünler %16 indirim -BeSafe oto koltukları %16 indirim 《17ARALIK》 tüm temizleme mendillerinde %17 indirim 《18ARALIK》 -Nuna ve Chicco ürünlerindeki mevcut indirimlere ek olarak %18 indirim Oto koltuğu, mama sandalyesi, bebek arabası ya da ana kucağı… 《19ARALIK》 -Buhar makineleri ve Recaro ürünlerinde mevcut indirimlere ek %19 indirim 《20ARALIK》 -Tahterevalli ürünlerinde %20 indirim -Tüm tuvalet Banyo ürünlerinde %20 İndirim
Alminam 《21ARALIK 》 -Mamas Papas ve Maclaren ürünlerinde mevcut kampanyalara ek %21 indirim 《22 ARALIK》 -Joie ürünlerinde ve emzirme ürünlerinde %22 indirim 》23 ARALIK 》 Tüm bebek bezlerinde ve Korbell Çöp Kovası Sistemi %23 indirimde! 《24ARALIK》 Tüm beslenme gereçlerinde geçerli %24 indirim 《25ARALIK》 Tüm Bebek bakım ürünlerinde çantalar, ayakkabılar ve ev tekstilinde %25 indirim
Reckless Alminam İndirim yapsa ne olur sanki ya uçmuş fiyatlar zaten abartı fiyata değil normale düşüyor sadece çok gıcığım ebebeğe sistemleri de ölü gibi zaten gidince bi saat bekliyorum böyle zamanlarda🤬😁
Aysenur42 Daha yeni Joie Chrome bebek arabasına bakmıştım ama pahalı gelmişti biraz. Bu indirim süper oldu. Şuan halihazırda 1.500’den 1.250’ye düşmüş indirim bunun üzerine ek yapılır değil mi?
Alminam Aysenur42 Evet sanırım ek indirim in üstüne ek indirim olacak. Ben joie litexrax4 almıştım çok çok memnunm chrome hakkında çok bilgim yok
Aysenur42 Alminam Litetrax’ı da beğendim ancak kapanırken dışa doğru kapanması hoşuma gitmesi. Oturma yeri yani. Titizim de birazcık 😅
Alminam Aysenur42 Öyle kapanması inanin daha kolay tekerlekleri çıkıyor ya bir de yer de kaplamyor eşim olmadığı zamanlar çok iyi dışarı cikarabiliyorum 🤗 güzel marka joie o da iyidir aslinda