Arasmertinannesi Merhaba anneler soru biraz saçma gelebilir 😂😂 Ama böyle gündüz farklı gece farklı bez kullananlar var. Acaba mamayı da öyle yapan var mı ? 🤔 Ben oğlumun mamasını değiştiricem bu bitmeden diğerine başlasam bir şey olur mu ki 🤷♀️
Deletedmom245 Arasmertinannesi biz sma kullanıyoruz. 1 kilo 150 gram 900 gram 850 gram gibi kilolar aldık🤷🏻♀️ anne sütüne ek olarak kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim☺️
Arasmertinannesi Mom061 Bu ay 500 gr almış bebelac gold kullanıyordum. Sütüm tek memede var onuda sağarak veriyorum. 3 aylık 5900 gr. 3290 gr doğdu. Sma tadı ağır mı bebelaca göre?
Mom061 Arasmertinannesi Aptamilin tadı çokta güzel değil bence. 🤣 Sma iyiydi ama. Bebelacı bilmiyorum canım. Karşılaştıramayacağım onunla oyüzden. 🤷
Deletedmom245 Arasmertinannesi üzülme olabiliyor öylr şeyler hele ki büyümeye ve hareketlenmeye başladıkça kilolar gidiyor. Ben mamayı azalttım sadece gece içiyor ama ilk 3 ay sık sık vermek zorunda kalmıştım o ara da gayet güzel kilo aldı. Bebelac gold da kullandım ama bence tadı ona nazaran daha güzel
Flovers Valla bn bazen sıcaklığı kontrol etmek için bakiyorm da tadı bana iyi geliyor 😀diğerinin hoc bilmiyorm hep sma kullandm
Arasmertinannesi Mom061 Aynen oğlum aptamil içmedi hep kustu tukurdu içmedi sevmedi ve gaz yaptı 🤷♀️ bebelac aldım o da kusturdu golda geçtim ama kilo aldırmıyor sanırım bu da 🤷♀️