Momsbaby Kızlar selam. 7 aylık bebeğim bütün parmaklarını ağzına sokup öksürüyor ve sonunda midesi bulanıyor kusuyor. Yeni keşfettiği bir şey o yüzden sık sık tekrarlıyor.Tepki vermiyorum unutması için . Siz yaşadınız mı önerileriniz varsa yazar mısınız🤦🏻♀️
Bsr_seker Momsbaby benim oğlum 5 aylık olduğundan beri yapıyor şuan 7 aylık daha az yapıyor zaman geçtikçe unutur merak etme
Misskokulum Momsbaby kendine tek yapsa yine iyi emerken parmaklarını ağzıma sokuyor dişlerimi çekiştiriyor 🥴
Mrve-Mom Momsbaby Bebeğimin parmaklarını ağzına sokma döneminde her sokmaya çalıştığında sokmasına müsaade etmeden güzelce uyararak elini sokmasına izin vermedik. Hem babası hem ben bir süre sürekli takip edip ikaz edip izin vermeyince elini sokmadı parmakta emmedi.
Mrve-Mom Misskokulum Öyle düşünmeyin inanın ki çok ama çok iyi anlıyorlar siz kararlı olursanız görürsünüz valla çok şükür bizde birimizin hayır dediğine diğeride hayır dediği için bebekte anlıyor biz bunu gözlemliyoruz bir süre deneyin bakın işe yaradığını göreceksiniz.