Beren13 arkadaslar bebegim 4.aya girdi 1 haftadir gecelri 3 gibi uyurdu simdi 5 6 yi bile buluyo ne yapmam gerekiyo oneriniz var mi ?
Sunasenel Beren13 Gün içinde nasıl uyutuyordur ki gece 3 e kadar ayakta uyanık duruyordu bebeğiniz humana nın iyi geceler çayı var bebeğinize içirebilirsiniz hem sakinleştirici gemde uyku düzeni için
Cansubasak Beren13 bence sıfırdan uyku düzeni oluşturun gece 3 ya da akşam 12 bir bebek için çok geç uyku koçlarıyla instagramdan iletişim kurun be düzen kurum akşam 8 9 gibi uyuyacağı mesela benim bebğim 9 da uyur sabaha kadar aralıksız 6 da uyanır bem banyo yaptırarak alıştırdım her gün aynı saatte banyo yaptırdım sonrasında zaten uyuyor böyle böyle alıştı deneyebilirsiniz
Karsimasaldakikiz Beren13 canım benim bunlar hep ataktan. Bu ay öyle çekeceksin maalesef. Biz de kızımla yaşadık bunu sonra geçti.
Beren13 Zehrauzunoglu evet gece 3 te uyuyodu 1 gibi uyuyodu 45 dk kadar sonra uyaniyodu bi daha mama verip 3 te uyuyodi
Beren13 Sunasenel gun icinde uyuttugum zaman 45 dk 1 saat kadar uyuyo uyandiktan sonra 2 saat aradan sonra tekrar uyutuyorum ama gece oldu mu dongu degisiyo mesla gece 12 12 30 gibi uyuyo 1 saat kadar uyuyo bi daha uyku yok
Beren13 Sunasenel mesela gece 3 te yatti mi sabaha kadr hic uyanmadan uyuyo bu sabah 6 da yatti hala uyuyo su an
Sunasenel Beren13 Düzensiz bir uyku düzeniniz var ben 40 çıktıktan sonra Uyku düzeni kurdum gece 12 de uyuyor gece 5 de kalkıyor duyuruyorum tekrar yatıyor sabah 8 de kalkıyor tekrar doyuruyorum tekrar uyuyor 10 11 gibi kalkıyoruz öğlen 2 de tekrar uyuyor ikindi 4 de kalkıyor akşam 8 de yatıyor 9 10 da kalkıp gece uykusuna geçiyoruz sizde düzen kurun bebeğiniz ile sizin içinde kolaylık olur kendinize göre ayarlayın humana gece çayını kullana bilirsin hem rahatlatıyor hemde uyumasını sağlıyor
Cansubasak Beren13 önerebileceğim kimse yok açıkcası ihtiyacım olmadığı için hiç araştırmadım bebeğim 3 ay 1 hafalık mesela şuan uyuyalı yarım saatten fazla oluyor kendinize de yazık biraz dinlenmeniz ve kendize zaman ayırmanız lazım
Beren13 Cansubasak ben onu dusunuyorum artik kendimden cok ama boyle olmuyo mama yeme zamani duzensiz uykusu duzensiz napcam bilmiyom
Cansubasak Beren13 araştır hatta bak belediyenin bir kuruluşu var adını unuttum emzirme. Uyku düzeni bebek bakımı eğitimi veriyor bir araştır adı aklıma gelirse yazarım
Beren13 Karsimasaldakikiz gecer insallah ya sanki sadece ben boyle sorunlar yasiymus gibi hissedyrm 🙄
Karsimasaldakikiz Beren13 daha çok yeniler dünyada. Bizim için de yeniler tabi. Ama hepimiz aynıyız emin ol 😂
Karsimasaldakikiz Beren13 değilsin hepimiz burdayız bak 😂 daha bunun dişi var, sağa sola dönmesi yataktan yuvarlanması var, emekleme yürümesi var, var da var yani hepsini birlikte atlatacağız 😄