oglunasik1anne Hanımlar malum oruç var can sıkısı 😀 bebişleriniz kime benziyor en çok size mi babaya mı benim babaya sadece bakışlar bana benzior o kadar 😔😘
oglunasik1anne Deletedmom189 gamze benim oğlum da da var ama ailede kimsede yok gamze 😀 ayvadan oldu sanırım 😀
oglunasik1anne Makarna_kulak ayy bende aynısından yapmışım canım azcik de kendimizden kopyalayaydik iyiydi 😀😀
Deletedmom189 oglunasik1anne nöönönönööö gamze yanaktaki dokuların eksikliğidir.. güzel kusur denilir
Abrakadabra Büyük oğlum aynı amcası gamzeleri ben sadece😉 küçük oğlum sarışınlığı ve gözlerinin yeşilliği baba suratı mimikleri herşeyi ben gamzeli iki oğlumda 😄
oglunasik1anne oglunasik1anne o kopyala yapıştır taktiğini bana da ver kız ikinciye bende öyle yapiim 😀
Ikram oglunasik1anne iste en cok uzuldgm konu (tabi saglikli binlerce kez sukurler olsun) yesil gozluyum kumralim esim esmer khverengi gozlu Allahm ayni esim heryeri hic benmle alakasi yok insanin kasi agzi biyeri benzer 😊 hergoren bu senn kiznmi hic benzemyor dyor lens takar ozmn dyorum
oglunasik1anne Ikram ahahaha 😀😀 benim de en sinir olduğum şey o heo babası sana hiç bı yeri benzememis 😏 olduruveresim geliyo 😀
Mom987 oglunasik1anne çoğu bana benzetir babaya az benzetiyorlar. Saç rengi kaş rengi benziyor kalanı ben aynı. 😁