Hazey DogaLina ben ilgilenmiyorum kardeşimin erkek arkadaşı ilgileniyor bi ara 100 binini150 bin yapmış ancak virüs çıkınca tüm karı kaybetti şu an tehlikeli borsa altın daha mantıklı tabi o da paranın değerini korumak için
Canparem DogaLina ya uff dertliyim bu konuda evimi sevmiyorum değişelim satıp altına koyalım bir yerde bitmeye yakın ev vardı onu alalım dedim eşim yanaşmadım eğer yapsaydım 70 80 bin kardaydım 😂
fistikcisahap DogaLina Ereğli’de hissem var ama ne çok artıyo ne çok azalıyor, yani uzun verelim işler olarak bakıyoruz biz çocuk için unuttuk oradaki hissemizi büyüyünce bakacağız 800vardı üzerine geçerlerde 1600 daha ekledik, bugün baktığımda 2800küsür olmuş
DogaLina Hazey ama şu dönemdede küçük paralarla girsek bile kazancı çok iyi olur gibi geliyo ya. Şu aralar tarım benzin kar yapıcak deniyo ama dmin llamıyorum
Hazey DogaLina borsanın dini açıdan da pek uygun olmadığı söyleniyor ben o yüzden uzak duruyorum altın hep güvenli liman
fistikcisahap DogaLina halk bank üzerinden yatırıyoruz ama o parayı unutun 🤣 bide denemek lazım çok miktarda yatırmayın bence
fistikcisahap Hazey altın çamura düşse yine altın derler valla öyle ama elde avuçta hazır olunca insan bozdurmaya gidiyor, borsayla ilgili dini yönden bende ikilemdeyim bir hoca açıklama yapmıştı ama bilemiyorum