Birminnakanne Kızlar bebegım gunde en az bır kere nefes alamaz pozısyonda tıkanıyor kalıyor var mı yasayan doktora da goturemıyorum 47 gunluguz neden boyle oluyor korkmaya basladım tıkanıp kalıyor
Mom563 Birminnakanne bizim kızımız da ellerini emmeye başladığından beri oluyor. Fazla tükürük üretip ağzında biriktirip yutamayinca tıkanıyor. Ama büyüdükçe öksürerek falan artik kurtariyo kendini gözlemlediğim kadariyla
Tlha Birminnakanne bu durum bizde de oluyor,ama byüdükçe atlattı. Birden tükrüğü boğazında kalıyor nefes alamamaz hale gelir gibimi loluyor?
BerkinAnnesi_32 Ciğerleri yeni gelişiyor o yüzden olabilir bide anne sütü alıyorsa mutlaka gazını çıkartın sırtını sıvazlayın hemen yatırmayın ama devam ederse bi doktora götürün derim
Birminnakanne BerkinAnnesi_32 korkmaya basladım artık elımde tıkanıp kalıyor ınsallah bırsey yoktur tesekkur ederım
BerkinAnnesi_32 Birminnakanne canım birde you tube a bakabilirsin orda dr lar açıklıyor kısmi tıkanma tam tıkanma diye bahsetmiş bebeğe ne yapabileceğini uygulamalı gösteriyor
Birminnakanne BerkinAnnesi_32 suan 1 aylık 18 gunluk son zamanlarda daha sık oluyor gunde Ikı veya 3 kez bende anlayamadım. Annem sütü cok içiyor ondan tıkanıyor dıyor ama ıcım rahat etmıyor
Birminnakanne Tlha herhalde oyle oluyor durumu bende anlayamıyorum bırden oluyo derın bır nefes cekıyor sonrasında