ebz09 Memnun kaldığınız,elinizde bulunan bebek kitapları var mi? Nereden alıyorsunuz ? Ben bi siteye baktım isbankasinin kitapları var guzel mi aşırı uygun 7 tl falan diyo ama
Hilaliahmer ebz09 iş bankası kültür yayınlarının kitaplarını çok seviyor oğlum. Elinden düşürmez. Sincap kitap hareketli kitapları da çok güzel. Kitapyurdundan alıyorum ben daha uygun oluyor sık sık kampanyaya giriyor hatta.
Deletedmom201 ebz09 hangi site o ? iş bankasının hareketli kitapları sesli kitaplar Küçük vak vak haydi beni bul aslan nerede sevimli kuzu kıvırcık ve diğer serileri cee ee Ben kimim serisi ( e-bebek de) sevimli inek tombik soobe -renkler neşeli aileler -pearson yayınları balık noni-sincap kitap aç tırtıl -eric carle (her bebek bayılıyor bu kitaba ) deniz canlıları trendyol- sincap kitap-mavi rota kırtasiye-kitaplarım geldi-kumdan kale yayınları- e bebek
Deletedmom23113 ebz09 ben iş bankası yayınlarının aldım çok çok güzeller ve beklediğimden büyük geldiler :) hatta bende bugün paylaştım bakabilirsin 😊🌸
ebz09 Oğlum 9 aylik ona kitap okumak istiyorum bende cok severdim bunca zaman nasil okumadim diye kiziyorum kendime ona kitap alana kadar evdeki kitapları okuyayim diyorum olur mu ki ? 🤔
ebz09 Hilaliahmer aa evet orayı biliyorum d&rden bakiyordum bendee Cok tesekkur ederim bende diyorum kitabin tek sayfası mi 7 tl nasil oyle ucuz diye 😂
ebz09 Deletedmom23113 cok tesekkur ederimm sepete 10 12 tane falan ekledim şimdi😂cok uygunlar bakiyorum hala