Şimdi sırasıyla bebeğimin yaşadığı şeyleri yazacağım. Yaşayanlarınız ya da bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olsun , koronavirüsten fazlasıyla korkuyorum hastaneye felan gitmek çok korkutuyor , gidemiyoruz ama bir yandan da bebeğim hasta mı diye korkuyorum.
Yaklaşık 3 ay önce Kızımda idrarında enfeksiyon çıktı aynı zamanda bronşit oldu. Bir sürü hava bir sürü ilaç ve antibiyotik kullandı. 10 gün sonra gayet iyi gibiydi ilaçları felan kestik. Tekrar idrara bakacaktık ki kızım hastanedeyken yapmadı bizde yapar diye eve geldik. Ertesi gün korona yayıldığı için ve yaşadığımız şehirde korona hastası biri tüm hastahaneleri gezmiş dediler bir süre dursun diye gitmedik. 7 ay 15 günlük şuan hiç dişi çıkmadı beyazlık var ama bir aydır var. Bir ay kadar önce uyku eğitimi verdim herşey gayet yolundaydı ama şu sıra sürekli uykusu var gibi ağlıyor , kabızlık yaşıyor ki o kadar zeytinyağı kayısı armut yiyor ona rağmen kabız , elleri ağzında sürekli burnunu kaşıyor , kulağını kaşıyor , sürekli mızmızlanıyor , yatağını veya yalnız uykuya dalmayı şiddetle red ediyor , kendi başına durmak istemiyor , sürekli bizle oynamak , kucağa gelmek ve telefon kumanda gibi şeyleri ısrarla istiyor. Sıkıntısını gerçekten anlayamıyorum acaba önceki gibi idrarda mı enfeksiyon aksetti yoksa diş mi yoksa kulaklarında felan mı ağrı var. Bir de sanırım sütüm yok denecek kadar azaldı acaba doymuyor oda olabilir mi ? Durum böyle hastane korkusu yüzünden gidemiyoruz da yaşayanlarınız var mı ? Doktora acilen gitmeli miyim ?