Avucicleri Hanımlar hazır kundak kullanıp memnun kalan var mı? E-bebekte tek renk düz kundaklar var önü fermuarlı, almayı düşünüyorum ama işe yarar mı emin olamadım 🧐
kardelen00 Avucicleri ben kullandim onlardan yenidogdugunda. kizim ellerini cikartmaya calisiyordu hic sevmedi kundagi 2 3 kez kullanip kenara kaldirdim. ama sizin bebeginiz sevebilir tabi bilemiyorum. muslin bezle kendiniz yapin derim baktiniz seviyor duruyor o zaman alirsiniz
TalentedMom Avucicleri bence gereksiz kendiniz yapsanız daha iyi belki de sevmeyecek boşuna almış olacaksınız
Avucicleri kardelen00 ben de aldığımız ince battaniyelerle kundak yapıyorum ama bi bakıyorum eli çıkmış. Bazen pijamasının içine sokuyorum uyuyana kadar 🙄😬 hani belki diyorum fermuarlı hazır kundak olursa dışarı da çıkaramaz
Glstnt İki farklı marka hazır kundak kullandım biri cırt cırtlı biri fermuarlı ama galiba müslinle yapılan kundak daha mutlu ediyo bebekleri. Biraz büyük müslin alın derim kundak yerine.
Birkoalaanasi Avucicleri müslin battaniye olarak geçiyor 🧜🏻♀️ incecik bir battaniye hemde önümüz yaz üzerini örtmek için de kullanırsın daha sonra bir bak canım lcw’den almıştım
Avucicleri Birkoalaanasi normalde de bebeği kundaklamak için battaniye alıyoruz ya ben öyle alıp kundaklıyorum henüz. Müslimin farkı ne ola ki diğer battaniyelerden 🤭 kundağı da istememin sebebi kollarını bi nebze olsun hazır kundak içinde hareket ettirebiliyorlar diye. Bi de sürekli kundak yapmak zorunda kalıyorum , o yüzden 🥺