AlyaaSrmrt Herkes uyumuyor diyor şikayet eder normalde bende öyleyim ama kızım dün 9 dan beri uyuyor 4 bucukde kalktı yedi altını aldım yine uyudu Az önce kalktı emzirdim yine uyudu normal mi ? 2 bucuk aylık tam
Erdeminannesi19 AlyaaSrmrt bebek bunlar herşeyinde bi sorun aramamak lazım ☺️Bizde sizin gibydik normalde 1 buçuk 2 saat uyuyordu 4 5 saat uyumaya geçince huzursuz oluyorduk ama baktık ki bu böyle ara da oluyor sonra saldık 😉sizde içinizi ferah Tutun gazı yoktur altı temiz karnı toktur o yüzden uyuyordur. O ayda Ki bebekleri çoğu gaz yüzünden uyuyamıyor zaten.
Balkiz1403 AlyaaSrmrt daha çok küçükmüş annesi hiç sorun olmaz bu dönemlerde çok sık uyuyabilirler veya tam terside olabilir endişe etmeyin hiç 😊
gulsah0715 AlyaaSrmrt benimki hep uyuyordu Dr arkadaşıma sordum bırakın çocuğu uyusun dedi😁😁😁lütfen bebeğe müdahile etme annesi canı uyumak istiyor belli dönem
AlyaaSrmrt Erdeminannesi19 :) inşallah ya ateşi falan yok gerçi ilk bebek olunca herşeyde tedirgin oluyorsun :) teşekkür ederm cevabınız için
AlyaaSrmrt Balkiz1403 gulsah0715 yaa teşekkür ederim vallahi rahatladım. Çocuk uyumaz uyuyamam 😂 uyur merak ederim yine uyuyamam :) biraz da ben uyuyayım bakalmm:))
Balkiz1403 AlyaaSrmrt uyu valla tarını çıkar çünkü büyüdükçe uyku süreleri azalacak o zaman vah halinize 😄😄
Melikeceylin Suan tadini cikart bol dinlen cunku 6ay somrasi siginti benim oglum sabah6 da ayakda ole uykulu uykulu pesindeyim . Hem bebeginzin bol uyku zamani hala daha kucuk ¾ ay arasi azalir uyku ole bakinir etrafine ve bol laf ister