Beyzaerturk54 Kızlar bebeğim 55 günlük kayınvalidem tutturdu gelincik tozu diye birşey almış ilk kez duyuyorum onunla yıkayalım diye üzerinde de borik Asit yazıyor. İzin vermeme rağmen hala ısrar ediyor bilen yıkayan var mı🙄
Deletedmom413 Beyzaerturk54 Merak ettim internetten baktim Sakinlestirici agri kesici uyku yapici vs yaziyor Ancak bu daha dunyaya yeni gelmis bi bebek taze hassas bir ten Izin vermeyin
Beyzaerturk54 Hunilianne dedim bunu ben çocuklarımın hepsinde kullandım diyor 😂 cevabı hazır bana hep
Deletedmom413 Beyzaerturk54 Ben dogal gelincik otuna bakmisim Yorumlari okuyunca sok oldum Kullandirmayin. Ve niye kayinvalideniz bebeginizin banyosuyla ilgileniyor. O yokken yikayin ben yeni yikadm deyin
Beyzaerturk54 Deletedmom413 zaten eşimle yada tek yıkıyorum geldiğinde her seferinde ısrarla söylüyor aldırış etmeme rağmen 😂
Deletedmom819 Beyzaerturk54 abo tövbe yarabbi. Aman sakın izin vermeyin daha çok ince o bebeğin teni çok hassas🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Hunilianne Beyzaerturk54 öffff iste bak böyle olmuş diceksin sen bu çocukları yapmışsın ama bunlar olmamış diyeceksin
Deletedmom388 Beyzaerturk54 🤦🏻♀️Gün geçmiyorki kaynanalar ilginç deneylerle karşımıza çıkmasın sayın seyirciler… boşver arkadaşım sen kullanma nolursa olsun minnacık bebek.Elimde olsa ben şampuan bile kullanmam yani
Sesem Kesinlikle bunlar kafayı yemiş gitsin kocasını yıkasın tozla hayatımda duyduğum gördüğüm en saçma şeyler batıllar.
Defneligunlerrr Beyzaerturk54 saf su ve bebek şampuanınız dışında hiç bir şey ile yıkamayın lütfen. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Karıştırmayın kimseyi bebek bu 🤦♀️
Banumete Beyzaerturk54 ay kullanma sakın 😢 taze tenine zarar verir Allah korusun ya nasıl insanlar var 🤨 istemiyorum benim bebeğim de kesin ve net ?