Aybuuke Kızlar 15 aylık oğlum babasına inanılmaz düşkün erkek çocuklar anneye düşkün olmuyomuydu ben mi yanlış biliyorum gözüyle babayı takip ediyor. O nereye gitse peşinde tam tersi olması gerekmiyormu:)
Deletedmom819 Aybuuke benimkide takmıyor 😂 bana da düşkün ama babasına da çok düşkündür. Babası bi yerden bi yere gidecekken hemen anlayıp önden koşuyor 😂🤦🏽♀️
Guligul Aybuuke babasi ise gittigi icin onu daha az goruyor ve ozluyor. Babasi da yeterli ilgi gostermiyorsa onun pesinde dolaniyordur. Sizinle butun gununu gecirdigi icin size doyuyordur. Ama ikiniz de ise gidip gelseniz emin olun size daha duskun olurdu.
Gulfem07 Guligul lnsallah bu dediginiz olur benim içinde.Bende ise başlayacağım hâlâ korkuyorum küser mi,çok ağlar mi üstümden atamıyorum
Aybuuke Guligul eşim gece 11 e kadar ben akşam 7ye kadar çalışıyorum normalde öğretmeniz biz. Şu pandemi muhabbetinde ben daha çok yanındayım eşim daha az ama olduğu zamanda dehşet bi ilgi gösteriyor :)
Momyshark Aybuuke sürekli sizle birlikte olduğu için 2 saat bir yerw bıraksanız görmeseniz önce size koşar
Guligul Aybuuke o zaman babasi simartiyor siz disiplinli davraniyorsaniz babasinin pesine dusuyordur.. baska da aklima gelmiyo valla 😊