Deletedmom413 Almirenaa32 Advantan Diye bir merhem var Receteli mi aliniyor bilmiyorum Kizimin egzamasina hemen etki etti
2lokummannesiii Almirenaa32 alerji olduğu için diyet yapıyor musunuz ? Yapoyorsanız ne diyeti yapıyorsunuz
Misskokulum Almirenaa32 ah yavrum benim ya kaşınıyordur bi de şimdi o coresatin diye bi krem var sarı renkli onu denediniz mi
Almirenaa32 Kahramanne Doktorumuz İstanbul’da gösterdik söyledik sistral kullanın dedi fayda etmedi zaten doktorumuzu değiştireceğim 😔
Almirenaa32 Deletedmom413 Bepantholün her türlü kremini denedik mesela yanağı iyi oluyor sonra kaşıyor kanatıyor resmen 🥺 Aptamil kullanıyorduk , ondan şüphelendik şimdi bebelac gold kullanıyoruz ama yine aynı ek gıdayada geçtik alakası olmadığını düşünüyorum aylardır böyle
mervemete Egzamayla mantara benziyor tabi ama yinede hekim değilim sadece tahmin.Umarım iyi gelen şeyi en kısa sürede bulursun
Deletedmom413 Almirenaa32 Kizimdada buna benzer baslamisti Ara ara ayni yerde cıkıyor Doktora gidemeyince nedenini suan bilemiyoruz En iyi gelen advantan olmustu Ama direk eczaneden almadik yani doktorun yazmasimi gerek direk verirlermi bilmyorum
Deletedmom413 Almirenaa32 Travazol gecirmediyse tekrar tekrar denemeyin Sık kullanilmamasi gereken bi merhem