Alpinannesi1 Uyumak bilmeyen bir çocuk ve çaresiz kalmış bir anne karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum gazınıda gayet iyi çıkarıyor ama gel görki uyumuyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum o kadar tükendim ki😔😔
Tokkalh Alpinannesi1 ben telefondan ninni açıyorum elektrik süpürgesi sesi dinlendiriyor hafif kısık sesle
Alpinannesi1 Tokkalh Buna ninni falan fayda etmiyor türlü türlü nnniler dinlettirdim kuran dinlettirdim ama yok 😢
Alpinannesi1 Almirenaa32 Yok kuzum aç olması mümkün değil göğsümde mastit oluştuğu için mamayla destekliyoruz şuanda ve ağzından gelene kadar içiyor hatta kendisi bırakıyor doyunca biberonu ama ne bilim uyumuyor işte 😔
endlesslove Alpinannesi1 benim kızımda .ylr 10.5 aylık üstelik aylardır böyleyiz ben çareyi rezenese buldum sanırım . Sanırım diyorum çünkü yeni başladım ve uyuyo. Sizin bebeğiniz çok minik yinr domtora danışın dilerseniz ama okuduğum yerlde verilebilir diyordu
Alpinannesi1 endlesslove Kendim içiyorum rezene eğer sıkıntı olmuyorsa bebeğimede veririm tabiki teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🙏🏻🌸