esma5825 Hayırlı Ramazanlar öncelikle nasıl başlasam bilmiyorum benim kızım doğdugundan beri erken yatmaz gece biri geçer uyuması 20 aylık olduk. Özellikle bu ara yine başladı erken uyuyakalsa (01.00 den önce) gece muhakkak ayılır ve uyumaz iki gündür sabah 6/7 gibi uyuyoruz resmen. Şimdi geç yatırdım ama uyanacak diye tetikteyim resmen asla erken yatıp erken kalkmadı sizde durumlar nasıl
EJDERYAA esma5825 🤦♀️ Bizde az önce uyuduk gerçekten bitik haldeyim nasıl uyutayım diye düşün düşün başım ağrıyor resmen direniyor uyumamak için çaresi olan taktiği olan yazsın 🌺😥
Deletedmom283 esma5825 Bugün 20 aylık oldu, Ramazan girdi gireli düzeni çok bozuldu, gece 12 de uyuyor, öğlen 13.30’a kadar uyuyor, işime gelmiyorda değil 😋 Umarım tekrar düzen sağlanir 👌🏽
AsenaD esma5825 hayirli gecelr kizlar benimkide 5 ay 23 gunluk geceleri sık sık uyaniyo. Yarim saatte bir. Normalde 1 de 3 de 5 de uyanirdi ama dedigim gibi bir aydir filan hic uzun uzun uyudiginu gormedim. Banyo yaptiriyorum rahatlar uyur diye aksine uyumuyoo emziriyorum doymuyo mu acaba. Ek gidaya gecireyim dedim mememi red etmeye basladi bende doyurucu vermiyorurm
esma5825 Çok sinir bozucu cidden ya uykusunun düzensiz olmasına mu üzülsem bitik halde olmama mı bilemedim üstelik gece kaç kere uyanır emmek için
Bahar21 4 aylığız sabah 7 de uyuyor ve gün boyu hiç düzenli uyumuyo sürekli kucak istiyo ağlıyo o kadar bitkin haldeyim ki 😬
Neset esma5825 dün bizde sabah 5 te uyuduk. Uyumamak için direniyor resmen ağlıyor filan atak yada diş diye düşündüm ben. Belki sizinde öyledir
midyedolmam35 Neset bizde dün 5 te uyandık sabah zar zor 8 de yattı dış diye düşünüyorum ben uyurken kafasinda ates varsa ve huysuz da sizi de dış olabilir