Selimemelek 27 gün oldu dogum yapalı dikişlerim cok dıştaki dikişlerim gitti içteki dikişler kaldı ve ağrı ve kaşıntı cok yapıyor batikon sürüyorum yıkıyorum ne zamana gecer acaba
Canan3 Selimemelek 1-1buçuk ay sürüyor canım bende 40ım çıktıktan sonra geçmişti acılar kaşıntılar içerdekilerde atmıştı
tugraninannesi0105 Selimemelek benimki çook uzun sürmüştü 28. Gün yan bi şeklde. 1 saat oturmştm sonrada fıtık aniden tuttu belmde kalknca yarm saat ağlayarak kaldm yermde bnmki aşırı uzun sürdü düzelmesi 1 yıl oldu hala arada batma oluyor neden acaba bilmiyorm 2 dikişimde açılmıştı 1 hafta sonra hala onlar ağrıyor sanki çok huylanıyorm ve bugün doğum yapalı bir yıl olmasına rağmen 🥺 ama herkes 40 ından sonra tamamen düzelmiş oldğnu söylüyor bnmki öylr olmadı hiç öyle olmadı elden kuldan ayrı bi doğum hikayem var 🥴
Ilkgozbebegim06 Selimemelek kaşıntı oldukça iyileşiyor anlamına geliyor canım ağrısı acısı 40 dan sonra bitiyor ama dikişlerin yeri falan 3 4 ay belli oluyor yani bende öyle olmuştu sağlıkla büyütün meleginizi❤
Canan3 Selimemelek canım Doğumdan sonra adetim oğlum 3 buçuk aylık olduğunda geldi yani Doğumdan 3buçuk ay sonra Zaten adet olmadan önce böyle bir leke leke kan geliyordu öncesinde bende öyle oldu canım özel bölgeni kuru tutmaya ve batikon kullanmaya devam etmeni öneririm bende hep yapmıştım batikon acıyı ve ağrıyı rahatlatıyor 🙂
Selimemelek tugraninannesi0105 acaba bakımını düzgün yapmadın bakım önemli diyorlar bende daha dikkat ediyorum inşallah geçer normal dogum iyi dediler ilk dogumun hayla agrı sızı var
GirayinAslisi tugraninannesi0105 benimde öyle 7 bucuk ay oldu hala dikiş yerinde arada batma acı hissi oluyor heleki ilişki sırasında ve sonrasında yirtilcak iş gibi oluyor bundan nefret ediyorum hemen geçenlere imreniyorum özelde yaptım doktorum da batikon fln hicbisey söylemedi bisey, yapmana gerek yok dedi kuru tutmayı bile Söylemedi sonradan enfeksiyon da oldu 2 ay ağrısını çektim batikonu ben burda hanımlar dan gördüm ikinci doguma tecrubeliyim yani ayrıca doktoruma da arkasından çok kızıyorum guya normal doğum yaptım sırf dikis yüzünden çekiyorum.
Selimemelek Ilkgozbebegim06 inşallah gecer dikiş yeri önemli değil agrısı geçsin dikişler dökülsün istiyorum bian önce
Ilkgozbebegim06 Selimemelek geçer canım daha yeni bicak yarası sonuçta zaman alıyor iyileşmesi ben dikişlerin yeri şişmişti basur oldum sanmistim ama dikiş yeriymisti iyileşince şişlik indi zamanla kayboldu
Kucukanne06 Geç iyileşir canım benim 37 gün oldu bugün daha yeni yeni iç dikişlerim düştü hala sızlama ve hassaslık var henuz tam iyileşmiş değil kuru tutmaya çalış geçmiş olsun
Aselhafsam Kaşıntı, hissi oluyor baya iyileştiğini belirtisi benm 40güne tamamen geçmişti hiç, düşmicekmiş gibi geliyor ama Bi bakıyorsun geçmiş gitmiş, batikon devam 👏🏻