Ebrudefne- Bugün gorumcemin 5 aylık oğlunu hastaneye yatırdılar kanında enfeksiyon çıkmış acaba böyle olan var mı kaç gün hastanede kaldınız nasıl tedavi uyguladılar ateşi bir türlü düşmüyor ?
Hohomoromu Ebrudefne- ortalama 1 hafta 10 gün kalabılır canım antibiyotik tedavisine baslamıslardr muhtemeln cok gecmıs olsun inş cabucak iyileşir
Prensinannesii06 Ebrudefne- benim oğlum 40 günlüktü 37.5 ateşle gittik vücutta kırmızı döküntüler vardı ama böyle nokta nokta değil çok ağlayınca kızarır damarları belirginleşir ya öyleydi kanda enfeksiyon çıktı 3 günde kandaki enfeksiyon düştü ama uykuda inleme ve döküntülerden dolayı menenjitten şüphelendikleri için belden sıvı alındı menenjit teşhisi kondu 7 günde onun için yattık 10 günde çıktık hastaneden kanda enfeksiyon genelde 3 4 güne geçiyormuş
Buglemm3434 Ebrudefne- kandaki enfeksiyon değerine göre değişiyor bi bebek vardı 2 hafta yattı diğer bebek 1 hafta biride 5 günde atlatti taburcu ettiler geçmiş olsun
Efy Arkadaşımın bebeği yatmıştı enfeksiyondan antibiyotik verirler damardan birazda kontrol amaçlı yatırıyorlar gözlem altında tutmak için 3 hafta kadar yatmıştı onlar ama çok iyi şu an bebeği endişe etmeyin tez zamanda iyileşir inşallah
Ebrudefne- Efy teşekkür ederim cevabınız için biranda böyle oldu ve doktor birinden geçmiş demiş nasıl oldu acaba ..
Goktus01 Benim bebeğim üç günlükken yattı antibiyotik tedavisi uyguladılar 10gün kaldı aslında değerine bağlı kaç gün yatacağı bizim değerimiz üç günde düştü ama gözlem altında tuttular
Ebrudefne- Goktus01 anladım değer olarak tam bı bilgim yok şuan ama ateşi düşmüyor havale falan geçirmesinden korkuyoruz .. anladığım kadarıyla uzun bir süreç çünkü evinde diğer cocuklarida var hastanede kalması biraz sıkıntılı olacak ..
Goktus01 Ebrudefne- enfelsiyon ateşi yükseltiyor hastanede yükselmez ateşi merak etmeyin geçmiş olsun
Belinayy31 Bende Doğumdan sorma aldılar hemen canım 22 gün yattık şimdi 4 aylık olduk iyi çok şükür değerlere bağlı ibraz tez zamanda ıyı olur inşallah
Ebrudefne- Prensinannesii06 bu verdiğiniz bilgiler için teşekkürler dikkate Alicam inşallah kısa sürede biter …