Yagmur1 14 aylık oğlum son 1 haftadır 4 parmağını ağzına sokup içi kalkıyor kusuyor elini çekiyorum daha çok yapıyor çekmediğim zaman kusuyor ne yapacağımı şaşırdım 😂
Deletedmom278 Yagmur1 Ayy bu konuyu soracaktım iyi geldi. 4 parmak sokması da aşırı şok etti benimde oğlum 1 haftadır bunu yapıyor öğürüyor yine yapıyor bende sebebini bilmiyorum.
Deletedmom812 Yagmur1 yakşalık 2 ay belki daha fazla aynı şeyi yaşıyoruz sinir oluyorum gözümün içine baka baka yapıyor ne yapıcam bilmiyorum 😩
hayalperest_ Yagmur1 aynısını yapıyor ooo sesi geliyor boğazı mı keşfediyor o ses mı hoşuna gidiyor benimki de 14bu arada
Yagmur1 Ozge_AyazEfee dikkati dağılsın diye önüne oyuncakları koyuyorum hepsini bırakıp yine yapıyor 😂
Aminegokce Yagmur1 kızımda aynısı yapıyordu bende abartmadan dikkatini başka şeylere çekerek üstesinden geldim ama ne kötü demi yediği yemekler hep çıkıyor😂
Yagmur1 Aminegokce hiç sorma zaten bebekken çok kusan bir bebekti diyorum zaten ilk 3 aya geri döndük diye 😂
Ecossss18 Benim kızında bir dönem yaptı geçti ona bakmadığımızda ve ilgilenmediğimizde ilgi çekmek için yaptığını farkettik 😂
Deletedmom812 Yagmur1 binbir türlü oyunla şebeklikle yedirdiğim şeyler anında çıkarıyor deli oluyorum varya 😔
Sedaahmet Yagmur1 benim oğlumda 13 aylik. sadece işaret parmagini sokuyor ve öğürüyor. 😂 ben elini çekmesem kendisi hic çekmiyor. Elini cekincede sinirlenip agliyor. 😂 zevkmi aliyor öğürmekten anlamiyorum valla 🤷♀️
Gulcem44 Sedaahmet bizdede aynı 9 Nisan doğumlu oğlum tek parmağını sokuyor öğürüyor elini çekiyorum bana bağırıyor tekrar yapıyor 😂
Sedaahmet Yagmur1 bademciklerini mi acaba 😂 bide eli agzindayken ağzindan seller sular akar. 😂 önlük takıyorum o bile fayda etmiyor, önlükten alttaki tşörtüne geçiyor ıslaklık
Bbsozlm Yagmur1 bende aynı dertten muzdaribim bide benimki 9 aylık parmaklarını sokuyor oyuncaklarını sokuyor kendini öğürtüp kahkaha atıyor engelliyorum olmuyo
Sedaahmet Gulcem44 aynı benim oğlan işte 😂 elini çektigimde sinirli sinirli birseyler söylüyor ama anlamiyorum tabi. Sanki küfür eder gibi saydırıyor. 😂
Deletedmom143 Yagmur1 vallahi benimkide 14 aylık işaret parmağını bogazına sokup sokup duruyor ama resmen en dibe,sonra öksürüyor kusuyor vs 🤦♀️