Gulap-1234 20 gün oldu doğum yapalı bebeğimin kafasının yanlarında sorun yok ama arka tarafı böyle daha uzun gibi Yukarısı gibi değil Bu düzelirmi zamanla
Clknilayy Gulap-1234 Evet canım düzeliyor merak etme yatırırken 2 tarafada yatırmaya özen göster 1 yaşına kadar olması gereken şekle giriyor iü
Nilnil Gulap-1234 benmde öyleydi hatta şapkasız bakmak istemezdm korkuyodum bi anormallk mi var diye 3. Ayda azaldı su an az cok sekilli ama hala arkası uzun ama babasınnkine benziyor o yğzden bzmki öyle ama sekilsiz durmicak smdiki gibi 2. Ayın sonunda sekillenir bebek kafası
Smyfrt Düzelir rahat olun yukarı doğru ise yatırırken şapka falan takabilirsinzi benim bebekde kanalda çok kalmıştı kafası bayağı uzundu toparladı şimdi de kafası yusyuvarlak 🥰🤣
Nesizade Smyfrt merhaba eski bi post ama yazmak istedim benim bebeğim de Dogum. Kanalında fazla kalmış kafası sivri ne kadar zamanda düzeldi sizinki :(
Gulap-1234 Clknilayy yanlarında sorun yok arka tarafı biraz değişik hani bizim gibi değil uzun gibi arkaya bakıyor böyle sağlı sollu yatırıyım dime :) arkaya doğru değil
44760 Gulap-1234 😆😆ahh acemi anne kafası😀 bi zamanlar bende böyleydim🤗 merak etmeyin kesinlikle qeçiyo we siz anlamoyosunuz bile nasıl qeçtiqini benim bebiş 4 aylık kafası normale döndü hemde 2 ay fln oldu
Smyfrt Gulap-1234 geçer hayırlısıyla merak etme ama arkadaşların dediği gibi hep aynı yönde yatırma bi sağa bir sola yatır çok da düz yatırma sonra kepçe kulak oluyor bizim yaramaz öyle
44760 Gulap-1234 ondanda kaynaklanıyor siz anlatmadan önce ben tahmin ettim. Çünkü bende sezaryen. We bebeqimin kafasınin arkası uzundu qörümcem öyle demişti benimde kafama takılmıştı ama zamanla qeçtiqini qörünce ne kadar boş şeylere canımı sıktıqımı anlamış oldum saqlıklı olsunlarda hayırlısıyla qerisi zamanla oluyo
Mires Ay benim kızımın kafası da öyle yukarıya doğru sivri gidiyor 8,5 aylık düzelmedi bakalım ne zaman düzelecek…
Smyfrt Nesizade çok sürmedi toparladı hemen yani öyle şapka falan taktık anlamadan düzeldi rahat olun düzelir hatta full kırmzıydı bir 2 hafta falan sonra kendi rengine döndü beyaza