Dilekb 8 ay 21 gunluguz ve ne ayağımda ne beşikte uyumuyo.. delircem artık.. sizde de var mi bu durum.. ayağıma koyuyorum kalkiyo.. beşiğinde hı hı hı hep mizildiyo.. kafayı yemek üzereyim. Ataktan mıdır nedir. Tecrübe yasayan var mi.
Aselyaa Dilekb öncelikle sakin ol canım bı sıkıntısı var belliki dış cikariyo olabilirm karnı yok altı temizmi. Bı rutin belirle hergun aynı saatte uyutmaya çalış düzene giricektir
Aslii123 Dilekb bi sıkıntısı vardır dış çıkariyo olabilir karnı ağrıyo olabilir yoksa sıkıntısı olmayan bebek hemen uyur zorlama yatmıyorsa derdini anlamaya bak bence
alpsmommmmm Dilekb 8ay 20 günlüğüz bizde aynı durumdayız am şu sıralar klasik müzik açıyorum sakinleşiyor kendiliğinden uyuyor normalde sallamazdım ataktan ve dişten dolayı böyle huzursuzlar bnm yaptığım şekilde dene istersen etkili oldu bizde
Dilekb Aselyaa rutinlerimiz var cnm.. ama bu direnmeyi anlamıyorum. Diş çıkmıyor şuan. Zaten 7 tane dişimiz var. 😊 bütün herşeyi tam tekmil. 2 aydın evden dışarı adımımı atmadım. Bi de evde 9 yaşında abimiz var onun ödevleri yaramazlıkları bi de üstüne bu uyku sorunu olunca sabrım tükendi.. çok fenayım şuanda.. 😭😭
Dilekb Aslii123 Yok be cnm.. herşeyi tam ama yine de direniyor işte. Saati geçmeden yatırıyorum uyuyana kadar zaten geçiyor. Yorgun uyumuş oluyor.. gece de çok sık kalkiyo sonra.. napmam lazım bilmiyorum.. eğitim düşünüyorum. Ama bir gr sabrım kalmadı. 😭
Dilekb alpsmommmmm sağol cnm klasik müziği deniyim o zaman.. belki bizde de işe yarar.. 4 aydır tek derdim uyku oldu.. nasıl uyutacagimi şaşırdım.. 😢
Smyfrt Babyland diye bir radyo kanalı var ben bazen onu açıyorum işe yarıyor sakinleşiyor daha hızlı uyuyor
MerveC Dilekb aynı gün doğmuş yavrularımız ♥️ Bu dönem benim kuşumda huzursuz üst dişleri çıkıyor ona yoruyorum . Uykuya geçişte zorlanıyor ama eline sevdiği uyku arkadaşını veriyorum yada emzik veriyorum eline zıpzıp hamakta hafif hafif zıplatarak uykuya geçişini kolaylaştırıyorum :)