Deletedmom416 Esma12 çok şükür 15 günde 900 gram almış bebeğim meme + mama gidiyordum şimdi sadece mamaya döndük ama şunu belirtiyim gazlı bi bebeğin varsa bebelac gold al
Prensannesiyimm Esma12 ben kullanıyorum canım güzel kilo aldırıyor ama hem çok kopuruyor hemde benim bebeğime çok gaz yaptı
ShrBakar Esma12 ben Bebelac Gold kullanıyorum oğluma yaradı gibi çünkü bizde beslenme reddi var uykusunda iciriyorum ben ona rağmen kilo yaptı, yarım kilo almıştı , içimi yumusak ağır kokusu yok profesör tavsiye etmisti
Deletedmom416 Esma12 bebelac kullanıyordum biraz gaz problemi oldu günde 5-6defa kaka yapıyordu ama şimdi sadece 1 defa yaptığı için gold a geçicem sindirim kolaylaştırıcı özelliği varmış inşallah işe yarar
Deletedmom416 Esma12 hepsiburada.com da Bebelac gold 900(2x) adet 169 TL ye düşmüş fiyatı şuan çok uygun hemen sipariş verdim ben tekli olarak baktığım da bebelac 80, bebelac gold 103 TL canım
ShrBakar Esma12 onur markette 350 Gr 44.90/ 900 Gr 98.90 TL , genelde marketten alıyoruz , geçende Trendyol dan 900 Gr 89.00 TL ye aldım ama 1 hafta sonra yolladılar, mama da stok yapmıyorum nolur nolmaz diye ihtiyaç oldukça aliyorum
Arasmertinannesi Deletedmom416 Bende düz bebelactan golda geçtim ama yine 3gunde 1 yapıyor tuvaletini 🤷♀️
Deletedmom416 Arasmertinannesi doktora bi danış o zaman ama mamada 5 gün anne sütünde 10gün yapmaması normal demişlerdi
Benanin_Annesi Esma12 ben kullanıyorum yaklaşık 20 gündür yrn aşımız var bakalım kaç kilo almışız ona göre anlayacağız