Ecemaydemir https://hizliresim.com/SLpHNc kızımda iki gündür bunlar var ve çoğalıyor bacaklarındada tek tül var nedir
Cemreela Ecemaydemir hematan krem alın sürün net göremedim ıslaklıktan fakat kızımın boyunun altında vardı dün sürmeye başladım bugun çok az kalmış
Cicianneee Ecemaydemir benim kızımda 5 aylık omunda çenesinde vardı isilik bişey değil ben çenesini temizleme pamuğunu soguk suya tutup sildim geçti daha da olmadı
DogaLina Ecemaydemir isilik bunlar düzenli olarak her hafta vücudumuzda var. Ne giydiriceğimi şaşırdım arrık. Hergün yıkamasanda bi su dök ılık vücuduna iyi geliyo.
prenses3509 Ecemaydemir isilik gibi duruyor fazla sıcakta tutmayın üstünede ince seyler giydırın benım kızımdada olmuştu
Deletedmom277 Ecemaydemir Ek gıda alıyor mu ? Alerji gibi düşündüm ama ıslaklıktan anlayamadım da. Ek gıda alıyorsa aldıktan sonra mı oldu ve kakasında bi farklılık gördünüz mü
Ecemaydemir Deletedmom245 evet her sabah üstünü değişiyoruz asla üstünü örtmediği için giydiriyorum ama 2 gündür salaş bıraktım sadece boynundaydı dün bugün gögüsü ve bacaklarında vardı ve dünden beri hiç terlemedi
Deletedmom245 Ecemaydemir kalın giydirdiğin için olmış olabilir. Eğer ince giydirmeye başladıysan geçecektir
Ecemaydemir prenses3509 2 gündür bir kaşık yoğurt yiyor ama 2 gün öncede bir kaçtan vardı boynunda olduğu için ben gıdısı terliyor diye olmuştur dedim ama her ihtimale karşı yarın yoğurdu vermemeyi düşünüyorum
Deletedmom245 Ecemaydemir sık sık banyo yaptırıp vücudunu iyice kurula benek yağı yada saf zeytinyağı sürebilirsin geçiriyor bizde de olmuştu