Milena21 bebeğimin bikaç gündür ateşi var 36 gunluk 38 lerde doktora götürmekten korkuyorm heryerde korona var ..emziriyorm geçermi acaba 😣
Zk95 Milena21 enfeksiyon olabilir. Önlemlerinizi alıp gidin bence biz de aşıdır kontroldür 5 6 kez gittik çok şükür bişey olmadı.
Zeynepmeryem01 Milena21 canım üstünü çıkar biraz rahatlasın nemli bezle sil vücudunu haif hafif inşallah geçer ciddi bişey yoktur
defnesmomm Milena21 kıyafetlerini azaltıp, odanızın sıcaklığını düşürüp kontrol edin. Buna rağmen yükseliyor ise ilaç vs kullanmadan bir sağlık kuruluşuna başvurun.
Selince Milena21 canım sadece cocuklara bakan cocuk hastanesine götürebilirsin. Enfeksiyon olabilir. Seninlki kadarken benim kızımda da idrar yolu enfeksiyonu çıkmıstı acile gitmiştim atesten
Milena21 evde paranox s var yarımdoz verıyorum takipteyım ara ara cıkıyor emzirmeyle geçermi acaba ilaçsız geçermi:(
Cagla96 Bence tedbirleri alıp gitmelisin çünkü bebeğin daha çok küçük, ateşinin çıkmasının bi sebebi vardır illaki :( büyük olsa diş ateşi derdik ama .. ciddi bişi olmasa bile en azından için rahatlar