Mires Yclll canım en son gittiğinde söylemedi mi sana 9 uncu ayda aşı var neden aşı kartı vermedi ki?
Minazeynep Mires benim kizim da 9ay 15gunluk ama bizde asi yaptirmadik bize yaptirilacagini söylemediler
Mervee1 Mires bana ortalık durulduktan sonra yaptır dedi erteledik o yüzden sadece 9 aylık aşı için sağlık ocağına gidecem 2 hafta sonra
Nisa1616 Mires sağlık ocaklari bebeklerden kan alamıyor.idrar testi için onlarda aparat olmuyormuş.sadece çocuk hastanesinde ve özel hastanelerde yapılıyormuş canim
Mom8 Mires bizim doktor düşmeyen ateş gibi bir problem olmazsa asla hastaneye gelmeyin dedi tüm tahliller 1 yaşına ertelendi sadece aşıları aksatmayın dedi
Melekegemen Mires Sağlık ocağı bize bebeklerde kan çok almıyoruz hastaneler daha çok alıyor onlar daha alışkın canlarını acıtmak istemeyiz demişti canım
elmalikurabiye Mires ben gecen hafta vurdurdum. Yok oyle birsey. Illa sart diyorsa kendisi alsin kani madem.
gamzemustafa Mires 9 ay aşımızı yaptırdık normalda ebe 9.ayda kan değerlerine bakacağız falan demişti ama virüsten dolayı kaldı doktorumuz da sağlık durumu iyiyse 1 yaşında yaptırırsınız dedi
Mnli Mires emin değilim bebeklere yapılıyor mu ama hamileyken hep orada yaptırıyordum yine de bir sorun
cocomelon Mires kızlar 6. Ay aşısında hemşire 1 yaşında diğer aşısı dedi 9 aylık aşısı mı var bütün mesaj atmıştı isterseniz kızamık yaptırabilirsin diye
Huzurum12 Mires bizim de yarin 9 ay asimiz.varda ben kan testini anlamadim.niye istiyorlar bu asi da kan testi
Mires Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sabah hemşire aradı beni hastaneye gitmeyin aşı için de gelmeyin ben sizi arayacağım dedi😊
Huzurum12 Mires bende aradım bugun asilar iptal oldu dedi 1 yas asisina getirin dedi anlamadim var mi yok mu bu asi