Dildeniz uykutulumu tabiki bepanthol çok çok iyi mustela sadece öncesinde pişik olmasını engelliyor ama pişige iyi gelmiyor
Deletedmom283 uykutulumu Bepanthen 👌🏽 https://www.dermokozmetika.com.tr/avene-cicalfate-creme-yara-kapatici-ve-onarici-krem-40ml bir de bu markanın bebekler için yatıştırıcı kremi var, tavsiye ederim 🌿
nzlkc uykutulumu bebeğim erkek önce mustela sonra bepanthol kullandım. Hiç pişik olmadı. İkiside iyi bence
Gayebsra96 Ben mustela kullandım pek ise yaramadı şimdi sudocrem kullanıyorum gayet iyi 2 kutuyu aldık:)
kardelen00 uykutulumu bepantolu saglik ocagi ucretsiz denememiz icin vermisti hic memnun kalmadim kizardi cocugumun genital bolgesi. dogdugundan beri sudocrem kullaniyorum cok memnunum. kendimde kullaniyorum. esim bile tras sonrasi tahris icin yuzune suruyor cok memnunuznailecek :)
shdshd kardelen00 genital bölgesindeki kızarıklık tam olarak nasıldı pütür pütür kızarıklıkmı acaba aynı sorunu bende yaşıuorum nasıl geçirdiniz
Rabiabebek12 Mustelayi kullanmadim ama siddetle bepanthol.u onerebilirim gün icinde 3 defa sürmem yetiyir tamamen gecmesi icin gercekten cok iyi bi urun 👌👍
Rzgr uykutulumu mustela pisik onleyici. Ben dogdugundan beri kullaniyorum. Duzenli kullanirsaniz zaten pisik sorunu yaşamiyorsunuz.
SeverusSnape uykutulumu ikisini de kullandım. Mustela bebeğimde hiçbir işe yaramadı. Bepanthol candır :)
Deletedmom260 uykutulumu o kadar pahalı almanıza gerek yok, hametan ile bepanthen aynı içeriğe sahip, o yüzden hametan
miraninannesi18 uykutulumu bepanthol kullaniorm dogdugundan beri bi sorun yasamadim canm 48 gunluk kizim
Esrailay En iyisi asla pişik yapmayan marka burts bee içeriğinde asla kimyasal yok araştırmalısınız memnun kalırsınız bende kızıma kullanıyorum bepantol kullandık pişik yaptı kızıma