busra02 Merhaba kızlar yeni sezeryan ile doğum yaptım. 5 günlük bebeğim var. Karnım hala duruyor. Ne zaman iner ? ya da iner mi ? İnmesi için yapmam gereken bir şey var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Babybboy busra02 5ay önce sezeryan oldum 4. Aydan sonra biraz indi ama hala var . Ben çok sicakladigim ve dikişlerim enfeksiyon kapar korkusuyla korse takmamıştım. Kişiden bisey değişiyor inşallah çabuk iner daha çok yenisiniz
Kk39 busra02 bende doğum yapalı 8 gün oldu ilk 2 gün hiçbişey yapmadım 3.gunden itibaren dikişlerimin üst kısmından yani karnımın ordan şal ile çok sıkmadan sardım gayette güzel inmiş şişlik gitmiş tavsiye ederim hem belinizi sıcak tutma adına işe yarıyor
Seyrif busra02 iner hiç merak etme ben korse kullanmıştim bir haftalık olduğumda şimdi hiç kalmadı daha ödeminiz de var kendinize zaman tanıyın bence 🤗
Arzuefee busra02 ikiz doğum yaptim 1 hafta kadar kaldi göbeğim 8. Gün korse taktim suan 2 ay oldu karin diye birşey kalmadi biraz sıkılaşmam lazım okadar
busra02 Arzuefee korsem var sadece dikişlerimden kokrtum takmadım henüz. Ama 1 hafta olunca takacagım.
DogaLina busra02 korse kullanabilirsin. Ben kullanmadım ama lohusa kanamandan sonra şuanki kadar kalmicak. Hala şişliğin varr ☺️
Akademisyenanne busra02 korse kullanmistim ama dikislerimi acittigi icin biraktim. Şal bagladim. Cok fayda etti. Bir haftada indi.
deryaikra busra02 bugun tam 1 ay oldu bende sezeryan dogum yapalı göbegım hala duruyor ama şişlıgı ındı ınmeye devam edıyor gıbı ben korse taktım ama dayanamadım agrısına zaten hala bıle dıkıslerım sızlıyor şal ıle sarıyorum sımdılık bakalım
Dildeniz busra02 benim bir aydan sonra toparlandı yani öyle şak diye inmiyor şişlik gider ama kilo varsa kalabilir o sizin bünyenize bağlı
badew busra02 benimde 1 hafta sonra anca gitmmisti sisliklerim göbeğim ben aşırı derecede su ictim şiddetle tavsiye ederim
Mymother12 busra02 Tabiki de iner, daha rahmin göbek hizasında. Gün gün azaldığını göreceksin. 1 ay sonra tamamen yerine oturuyor