Tugce_Ebrar Kızlar 2 +22 günlük kızım var ve gece beslemeyince daha sağlıklı olur diye laflar duyuyorum çevremde ne kadar dogru siz ne yapıyorsunuz geceler kaç saat arayla besliyosunuz bebişlerinizi
DogaLina Tugce_Ebrar gece beslenmeyince sağlıklı olur diye bişey yok. O dişler çıktıgında geçerli. Anne sütünün içinde bişey varmış oda dişlere zarar veriyomuş. Emziriyomusun mama mı veriyosun
Ecemtt Tugce_Ebrar öyle bişey duymadım ben hiç. Bebek acıkınca uyanıyor kendisi zaten o zamanda beslenmesi gerekiyor doktorun bana 7saati geçerse kendin uyandır emzir demişti. Benmkı bazen 3saate uyanıyo bazen 6saate değişiyo nezaman uyanırsa ozaman emziriyorum
BrcnBlgn Tugce_Ebrar Gece beslenmesi refluyu tetikledigi icin doktorlar 6.aydan sonra bebegin kilo alimi iyiyse uyku kaliteside beslenmek kadar onemli oldugu icin gece beslenmeyi kesmeyi onayliyor canm.
Pnrerdas Benim oğlum o aylarda 2 saate bir kendisi uyanıyordu bazen 3 saate bir. Eğer hiç uyanmıyor sabaha kadar uyuyorsa uyandırıp emzirmelisin bence anne sütü çok önemli ☺️
DogaLina Sahreyldrm internette okumuştum araştırmıştım bende bi bak istersen sende iç detayını çok hatırlamıyorum ☺️
Azizeguney Tugce_Ebrar Gece 2 saat aralıklarla emmeye kalkıyor sonra uyuyor. Gece beslenmesi kesilmez öyle hemen
Ecemtt Tugce_Ebrar olmaz olmaz kendisi acıkınca uyanıyor ilk doğdugunda sarılıktan dolayı uyandırmak gerekiyoda geçmiş tehlike sıkıntı yok😊😊