Flamingom arkadaşlar kullanan var mı. Memnun kalan hangisini önerirsiniz. Emzirme döneminde kullanımı sakıncalı mı
Busra4509 Phılıps lumeayı tavsiye ederim kullandığınız sürece rahatsınız atış sayısı bittikten sonra tüylerinizin tekrar eski haline dönme ihtimali var. Ipl cihaz olduğu için kökleri sadece uykuya geçiriyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Flamingom Busra4509 daha önceden bir merkezde yaptırıyordum yarım bıraktım sonra hamilelik derken şimdi baş edemiyorum. Benim için pratiklik ve etki süresi önemli malum bebek var duşa zor giriyorum. Yüz nasıl peki bende çene de baya siyah var zamanında sarı tüyleri cımbızla almıştım 🤦🏼♀️
Busra4509 Flamingom ben 1 ay rahat ediyordum. Uyguladığınızda o yanık kokusunu alıyorsunuz Yüzde de etkili çeneme uyguluyordum içiniz rahat olsun tek eksi yönü büyük cihazlar gibi dökmüyor. Belki sizde daha uzun süre gider bende 1 ay sonunda başlarını göstermeye başlıyorlardı
Flamingom Busra4509 teşekkür ederim philips in teknik servisi de çok iyi braun un şikayetleri satış sonrası teknik destek sıkıntısıymış. Peki emzirme dönemi kullandınız mı