Derosss Kullanıp memnun kaldığınız bi marka varmı güzel anneler 1 ay sonra ek gıdaya başlıyoruz şimdiden araştırıyorum 🙏🏻
Deletedmom278 Derosss E bebekten baby&plus aldım mama sandalyesine çok para verme taraftarı değilim. Işimi görüyor tavsiye ederim.
Begrich Derosss bebeğim 4 aylık chicco Polly 2 aldım el gıdaya 6. Ayda geçeceğiz inşallah ama şimdiden çok alıştı. 4 kademeli olduğu işin şuan ana kucağı olarak kullanıyoruz
Derosss Deletedmom278 bende çok para vermeden iş gören bişey istiyorum teşekkür ederim canım bakıcam ona
Uccocukannesi Chicco poly mama sandalyesi arka kısmı kademeli yatabiliyor ben iki oğlumda kullandım 53 günlük oğlum daha var onada aldım krgoyla gelir bir iki güne
Begrich Uccocukannesi biz de aldık çok memnunuz, fiyatı yüksek ama çok fazla vakit geçiriyor imkan varsa bence değer
Jeologanne Derosss hiç hatırlamıyorum 🤭 A 101 e gidebildin geliyor arada 50 liraya aldım gayet güzel takip edin broşürden denk gelince alın bence ☺️
morsevenanne Derosss şokdan almıştık 50 tl. Gayet makul ve çok para vermeye gerek yok bencede hepsi aynı işi yapıyor