Ekinimm Kızlar bebeğim 26 günlük gaz sancısı var eşim gaz damlası getirdi veriyorum bi haftadır acaba erken mi damla için bir ayı felan bitmedi gerekiyormuş uygulama öyle söylüyor
Mercan722 Ekinimm sorun yok verebilirsin ama etkisi yok zeytinyağı al karnına masaj yap bide rezene çayı da iyi gaz çıkarıyor hem süt yapıyor zayıflatıyor da❤️
Ogullarinaasikanne Ekinimm biz 19 günlükken başladık 2 gün uyumadı ağladı acile gittik bio gaia verdiler yetmedi 1 aylık kontrolünde nurse hurveys colex diye bir surup daha ekledi doktor ama cokta fayda vermedi hala uyumadıgı her dakika kıpkırmızı olana kadar ıkınıyor asırı huzursuz değil 15. günden başlıyor gaz sancıları
deryardakayra Ben doktor tavsiyesi ile 10 günlükken başladım aşırı gazlı benim tosunum aşırı kıpkırmızı oluyo masajlar damlalar banyolar,ben rezene içiyorum kimyon çayı içiyorum ama hepsi kısmi 3.aya gelince rahatlar diye umutla bekliyorum
Ekinimm deryardakayra inş kurtulur bütün bebekler öyle masumlar ki nasıl dayanıyorlar o gaz sancısına biz dayanamıyoruz