morsevenfilolog VERA19 Elinizde kimler var 😂😂 gerçi fark etmez , instagrama atmalık foto çekilmek için 😂😂
zumramomm morsevenfilolog Benim Acun İlicaliyla fotografim var Savaş Ay’la da vardı eski telefonda kayboldu gitti.normalde sevmem de ünlü takibi foto çekimi eşime hava olsun diye çekindim😃
VERA19 morsevenfilolog Murat Ünalmışla fotoğrafım olduğunu görünce,eşimin sakal ve saç kesimini adama benzetmeye çalışma çabasından sonra tüm fotoğrafları ortalıktan kaldırdım ben😂😂
morsevenfilolog zumramomm İşte bunlar hep show için. 😂 Amacımız bu yoksa tanıştığımızda ne olacak sanki? 😁
zumramomm morsevenfilolog böyle bir post açılmıştı yine baya vardı ya ünlü tanidigi olan. çıkar bence🤔
1prensAnnesii wafflee_42 daha doğrusu eski yengesi iskender ulus babamın dayisi zara yani neşe yılmaz eski eşi ama hala görüşüyorlar 😊
Misskokulum VERA19 Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep alkan çok seviyorum çok tatlı bi kız YouTube da takip ediyorum 🙈
Mom104 Fenomen Merveyavuzu tanıyorum hernekadar sevmesemde mecburen görüştüğümüz zamanlar oluyordu evlendide sülalece rahatladık 😂 🤮