Seherronya El robotu almak istiyorum soğan doğrama ile başım dertte tüm gün gözlerim yanıyor :( memnun kaldığınız el robotu markası var mı ipli çekmeli olanlardan almak istiyorum 😎
17062019 Seherronya migrostan aldim ipli 5 bicakli siddetle tavsiye ederim harika.sogani da sulandirmiyor.
Mom0870 Seherronya arkadaşım elim ayağım bu diyordu markasını bilmiyorum ama . Ben kullanmıyorum mutfak robotum çok pratik olduğundan gerek duymadım
Seherronya Mom0870 benim mutfak robotum büyük beni uğraştırıyo tak çıkar yıka falan malum bebişler durmuyo yerinde o yüzden pratiklik olsun dedim çok fazla marka var kafam karıştı :)
Bebeminnie Seherronya tupperware ve migros 5 bıçaklı olan var bende markası touch me ikisinden de çok memnunum
Seherronya Deletedmom70 gel benimde rondom ol anaaaaam 😎 gözlerim çook yanıyuuur hele burnumu söylemiyom 🤥
galadriel Seherronya tedy de veya şok bim lerden alıyorum ucuzluk 30₺ ye 4-5 ay idare ediyo sonra tekrar alıyorum😅
Mom0870 Seherronya bu biraz şans işi dene al güvendiğin bir markayı benim robotum küçük zaten o yüzden gerek duymadım ☺️
Tuba Seherronya Bende kullanıyorum çok kullanışlı. Cacık iki dakikada hazır oluyor😅 domatesler rendelenmiş gibi oluyor. Soğan doğramaktan kurtuluyorsun. Benimki de iplikli ama almanyada yaşadığım için burdaki aldığım marka türkiyede yok🥰
Biricikask Seherronya migrostan kucuk olani aldim gercktn dedikleri kadar var sogan maydanoz dogramktan kurtardi temiz ve pratik oluyo uemek yaparkn
Hunilianne galadriel yok valla hiç bozulmadı sadece annemin bi kere ipi koptu ama 5 sene sonra :) onu da ücretsiz kapak değiştirdiler kullanmaya devam ediyor