RavenC Kbrmrc hayır ama normal fede iki öğün beslenen biriyim gece de en az 3 litre su mutlaka içiyorum
Zeynepikram Kbrmrc çok garip ama azalma yok bnm göğüslerim daha doldu sanki 🙄🤷♀️ Kızım 1 ay 26 günlük ve sütüm fazla fazla yetiyor çok şükür rabbim yardım ediyor😊
Kevser61 Kbrmrc benm azaldı malesef 4 gun tutabıldım. Azaldıgı ıcınde cektıkce gelmeyıp gogsumu yara yapmıstı. Iyılesene kadar tutmadım. Smdıde ara vererek tutuyorum.
Gulfem_1605 Hayir bir fark hissetmiyorum zaten kizim 110 gün sonra 1 yasina girecek normal yemek yiyor aralarda emmek istiyor
Kbrmrc Oznur24 bende saat 4 ten sonra çok halsiz oluyorum sürekli emme sinden değil ama sürekli kucak istiyor oyun istiyor 😊
Kbrmrc Zeynepikram aa maşallah daha çok küçükmüş annesi benimkide 4.5 aylık takviye mama verdiğim için tutuyorum ben ama sen tutmasaydın iyiydi
Doga20 Zeynepikram dayaniyorsaniz maşallah size benim de bebeğim 2 aylık ama ben tutamıyorum zaten uykusuzluktan bı hayli halsiz düşüyorum üstüne bir de açlık eklenirse Allah korusun bayılırım falan o riski göze alamıyorum . Rabbim sizlere kolaylık versin.
Hunilianne Kbrmrc benim olmadı. Cok da su içebildigim söylenemez ama sanırım uyuyorum diye süt oluyor cok şükür
Zeynepikram Kbrmrc yok canım diyorum ya maşallah sütüm fazla fazla yetiyor sahurda kuvvetli yiyorum bol bol su içiyorum çok şükür rabbim de yardım ediyor kızım doyuyor doymadıpımı anlasam tutmazdım zaten bezi dolu dolu oluyor her açtığımda
ftmftm Kbrmrc ya ilkindidddn snra istediği performans olmuyo tabi😂 akşam yatmadan önce birde sahurda anne çayı içiyrm iftar sahur arası 2-3 litre su ama 16,5 aylık kızım bişiler ağzına tıkmaya çalşıyrm ama aklına gelnce süt diye dolaşıyo peşimde
balasininanasi Kbrmrc Ben 2 gün tuttuysam bi gün tutmadım. Azaldı diyemem ama oruçlu günle oruçsuz günün arasında bariz bi fark var .. Ama iftarla sahur arasında pek su tüketmiyorum malesef 🙄
ftmftm Kbrmrc ben geçen sene tutmamıştım 😟şuan olsa tutarmıydım bilmyrm ama denerdm önceden de buzluğa süt depolardım
Arasannesi Kbrmrc ben denedım ama su içmedıgımde gun ıcınde uzun sure ac kaldıgımda ben halsız dusuyorum basım falan cok tuhaf oluyor oyuzden tutmaıdm bebegım 2 aylık sutum azalabılır boyle gıderse dıye rıske atmak ıstemedım
MTZ-61 Arasannesi kendinizi yormamaya çalışın ve bebeğiniz uyuduğunda sizde dinlenin uyuyun mümkün mertebe. size ve sütünüze iyi gelecektir.
Kbrmrc ftmftm maşallah sütünüz o şekilde çok demekki 😊 maalesef benim sütüm öyle çok değil hatta ramazandan önce sağım makinesiyle sağa sağa arttırmıştım biraz şimdi sağmaya falan halim kalmıyo emzirmeden sonra ağlıyorsa mama veriyorum bende 🤷♀️
ftmftm Kbrmrc yok değildi ama ilk zamanlar sütüm olsun dye süt artıırıcı ne varsa yedim birde küçükken sağıyıdm az da olsa artsın dye hem emzirip hem sağınca yetiyodu bebekken
Mtzzeynep Kbrmrc ben tutmuyordum Kızım 5,5aylık diye gece kalkıp bir bardak süt ve bir dilim pasta yedim sabah oruç tutmaya karar verdim sahursuz tuttum azalma olmadı bence akşama doğru sütümde azalma olur diye düşündüm ama