Balkiz01 Selam arkadaşlar bebeğim şuan 8aylık. Elbise bedeni konusunda 9.12 mi 12.18mi almalym. Daha doğrusu 12.18 çok mu büyük olur. İnternetten alacağm için emin olamadım
mikelenjelo35 Balkiz01 bence büyük almalısın ben 9 aylıkken 2 yaş aldım hep mesela bedeni tam geliyordu ama kolları uzun geliyordu.kiloluda değildi ama 2 yaş daha uygundu
Deletedmom388 Balkiz01 Kızım 8aylık 1yaş kıyafetler biraz büyük kalıyor o yüzden 9-12 giyiyor şu an.Tabi bebeğin kilosuna boyuna göre de değişebilir bu durum
Balkiz01 mikelenjelo35 sweat kazak falan alınca büyük alıyorumda elbisede kararsız kaldım. 12.18çok büyük durmasın
inci3545 Bebegin şuan kaç aylık kıyafet giyiyo cnm 8 ayliksa 9 aylık mi giyiyor 12 aylık mi giyiyor Ona göre al benim bebeğim 4-5 aylık 6 aylıklar üstüne tam oturuyo ama 9 aylık aldım siparisimde çünkü çok çabuk buyuyolar
babygirlandmom Ben her zaman büyük aliyorum misal kizim suan 19 aylik ben gecen siparis verdim hepsini 24 36 ay aldm dogdu dogali böyle 1 beden büyüğünü alıyorum
mikelenjelo35 Balkiz01 ölçü vermislermi .online olunca zor karar vermek çünkü kalıbı dar geniş olan var.
Sedaahmet Balkiz01 bebeginin kilosuna boyuna göre al canım. Benim oglum şuan 13 aylık ama bazı kıyafetlerin kalıbı dar oldugu icin 2 yaş bile giydiriyorum. Ben hep bakıp görerek elleyerek alırım kıyafet. Bazı kiyafetlerin kalibı kücük oluyor. Internetten beden tablosuna göre alisveris yapın
Teachermom Balkiz01 Kaliplari guzel ama kilosuna gore alin.Benim oglum 5 aylik 9 12 ay almistim 9 10 kilo yaziyor etiketinde oglum 9 kilo tam oldu.
Deletedmom336 Markaya gore bile değusen bi durum bu.bazen 8 ayliga 12 18 bile kucuk gelebiliyor.ama buyuk almak Lazim
SukranUras Balkiz01 bence şu an 9 12ler tam olur birkaç haftaya da küçülürler o yüzden 12 18 almalısın. Zaten genelde 1 beden önden giyiyolar daha iyi duruyo