Hazalinannesi kızlar çeyizime korkmaz marka granit tencere takımı almıştım evleneli daha 2 yıl oldu ama malesef ki granitlerin tencerelerin içi soyuldu korkmaz marka aldığıma çok pişmanım var mı önereceğiniz marka ya da kullanıpta memnun kaldığınız 🌸
araskuzumm0918 Hazalinannesi muhtemelen granit kaplamaymış,benimde başıma geldi çünkü,en iyisi çelik diyorum bıraktım hepsini ben çelik tencerye döndüm
Cigdemm61 Hazalinannesi benimkiler tacın 3 senelik evliyim çok şükür hic sorun yaşamadım hep makinede yıkamama ragmen
Mucizem04 Hazalinannesi hediye olarak tence tava essenso gelmişti granit 4 yol oluyor çok memnunum teflon ve Çelik almayacağım artık granit taraftarıyım
Hsynn_annesi Hazalinannesi granitlerde tencerenin içi boşken ısı vermemelisiniz. Ayrıca korkmazla iletişime gecin. Sizden resim isteyecekler.garantili ürün ise yenisini gönderiyorlar. Ayni sorunu yasadim
espalp Hazalinannesi karaca benimkiler 2 yılı geçti hiçbir şey olmadı çok memnunum. Sapları ahşap kendisi gri olan setten
Bebektsk1 Hazalinannesi marka fark etmez granitin hepsi soyuluyor bende bernardo kullanıyorum oda soyuldu en iyisi çelik