Tbaltn Ayda alerji testi yapılıyormuş yaptıran anneler var mı ? Süt Alerjisi çıkan oldu mu ve belirtileri neler?
Kuzuannesi Tbaltn sut ve urunleri kuruyemis dana eti. Yunurta tabuk , cilek kayisi gbi meyveler patlican kabak alerjiktir.
DenizAlpinAnnesi Tbaltn biz bugün deri testi yaptirdik negativ cikti ama egzamasi ve mukuslu kakasi var
espalp Tbaltn yanılma payı yüksek olduğu için hala yapılmadı oğluma. İki doktor da gerek görmedi 7 buçuk aylık şu an
Tbaltn DenizAlpinAnnesi ben internetten okudum mukuslu kaka, meme reddi, ciltte döküntü, emerken ıkınma bu gibi şeyler süt alerjisi belirtisiymiş. Süt alerjisi çıkınca ne yapmak gerekiyor?
AliKaran Tbaltn annenin süt ve süt ürünleri tüketmemesi gerekiyor et de dahil buna bazı sebze ve meyveler de
Tbaltn espalp doktordan doktora değişiyor galiba anlamadım heralde çocuğun süt alerjisi olsa kendini belli eder diye tahmin ediyorum.
espalp Tbaltn belirtisi varsa da geç anlaşılabilir. Biz doktor doktor gezdik 3 ayda anlayanını zor bulduk
Tbaltn espalp ben zaten dıyet yapıyorum süt ve süt ürünleri yasak kolik bebek olduğu için doktor yasaklamıştı.
Queen19 Tbaltn bızde pazartesı yaptırdık yama testı 72 saat uzerınde kaldı dun cıkardılar. 15 tane besınde 3 tane besıne alerjısı yok maleaef :( yanı coklu beısn alerjısı var. Belirtisinde de kakadan kan gelıyor