Kızlar biz 3 kız kardeş evliyiz. Ablam 4 yıllık ben 2 buçuk yıllık kardeşim 2 yıllık. ilk benim bebeğim oldu şu an 6 aylık. Büyükler tam doğum anında edilen duanın kabul olduğunu söylerler. Bende tam doğum anında ablam kardeşim ve görümcem için dua ettim inşallah 12 ay içinde kollarına bebeklerini alırlar diye. 3 hafta önce görümcemin hamile olduğunu öğrendik. Dün de kardeşim test yaptı pozitif çıktı. Çok mutluyum sonunda teyze oluyorum diye.karantina bitene kadar annemler ile görüşmüyoruz çünkü babam bi kaç ay önce kuzenime böbrek verdi. Korona kapması onun için çok riskli olduğu için. Kardeşim de böyle uzaktan söylemek istemedi aileme. Bende burada paylaşmak istedim. çok güzel bi şekilde öğrendim hemde. Kardeşim beni aradı oğluma telefonu tutmamı söyledi ve “ ömer abi oluyorsun ” dedi.öyle güzel bi andı ki. Hüngür hüngür ağladım. Ablam bebek konusunda bizimle konuşmuyor. Ben daha önce 2 kere falan konuyu açtım ama kendisi böyle şeyleri konuşmayı hiç sevmez. Şimdi de kardeşim üzülüyor ben ablama söyleyince üzülürse diye. Gerçekten hem mutluyum hem de tedirgin. Ablam çocukları sever ama istiyor mu istemiyor mu onu bile bilmiyoruz. Anlayacağınız kardeş olmak böyle galiba kardeşin derdini söylemese bile dert etmek. Ne olur dua edin inşallah ablam da bize güzel haberler versin ve 3 ü içinde ettiğim dua kabul olsun.