Yavuzalii Kozlar bebeğimi 2 saatte bir mi emzirmeliyim hep? Gece 5 saat uyuduğu oluyor en fazla 5 saatte uyandırıyorum ama bi tek gece...
Kubrabasar Yavuzalii ben uyandıkça veriyordum cnm bence uyurken uyandırma çünkü uyku düzeni bozulur hiç baş edemez misin ben ellemedim çok şükür uyku düzeni çok iyi benimde öyleydi
Safiyee Yavuzalii evt 2 saate 1 emzor cnm gunduz ama o ayda bn hic geceleri ellemiyordum zatn acikonca kendi uyanıyor ağlıyordu
Yavuzalii Safiyee sarılığımız vardı hep 2 saatte bir emzirdim şimdi gece saatlerce uyuyunca kendimi vicdan en rahatsız hissediyorum halbuki sarılık çoktan geçti elhamdulillah
eylulada Ya kızlar gündüz 1 saatte bi emmek istiyor gazimiz var büyük ihtimal ondan istiyor gece 1 yatıyor bazen sabah 6 ya kadar kalkmıyor gündüz uyumuyor ama bende bazen uyuyup kalıyorum uyanırsam 3 saatte emziriyorum ve tek sütümün dolması gece oluyor gündüz devamlı emdiği için sütüm dolmuyor
RRR eylulada seninle birebir aynıyım canım hiç uyandırmıyorum ben hem sütüm doluyo hemde gercekten bende çok yorulmus oluyorum sabaha enerjim dolmus oluyo zaten acıkınca aglıyolar
Yavuzalii eylulada benimde aynı şekilde. Gündüz paso emiyornzaten saat başı. Gece uyandırmayayım diyorum ama 4-5 saati geçincede vicdan yapıyorum sanki acıkmış gibi çocuğu uyandırıyorum. Uyuması yşne 1 saati buluyor 🤦🏻♀️
Safiyee Yavuzalii cok şükür gectiyse sorun yok cnm bebeginde gece uykusuna ihtiyacim var dedigim gbi acikinca kendi uyaniyor zatn hem sende dinlenmiş olursun ama icin rahat etmiyorsa hic saat kur 3- 4 saatte bir kalk emzir