Premsesannesii Ben kızım 7 aylikken regl olmaya başladım her ayın 1inde regl olurdum ama bu ay 4gün gecikti hamile olsam belirtiler baslarmiydi strese girdim cok korkuyorum bana yardimci olur musunuz😢😢
Emna_1903 Premsesannesii canim bende senin gibi 7 ay sonra oldum ilk adeti ikinci adetim 10 gun gecikti hatta 10 gun sonra oldum duzensizlik normal bende korktum korundugumuz halde test bile yaptım negatif cikmisti. Biraz daha bekle
Makarna_kulak Premsesannesii canım doğumdan sonra normal düzensizlik gününde gecikme erken olma , korunma yönteminden eminsen bu tür bi gecikmedir değilsen test yapmalısın bilemeyiz ki 🤔
Premsesannesii Makarna_kulak ayy bilemedim ki çok tedirgin oldum saglik ocagina gitsem kan alirlar mi ki virüsten dolayi hamile olsam belirtilerim baslarmiydi sizce
Makarna_kulak Premsesannesii belirti konusunda hiç bir fikrim yok ,hemşireni arama imkanın varsa bi sorsan test için geleceğini 😊
Premsesannesii Makarna_kulak Tamam ararim stres de etkiler mi reglyi yada oruç tutuyorum etkiler mi ac kalmak
Mirac08 Premsesannesii emziryorsaniz gecikmesi normal bence bende dogumdan once her zaman duzenli olurdu ama suan her ay bir kac gun gectigi hatta bazen 10 gun gectigi bile oluyor ama merak ediyorsaniz bi test alin yinede iciniz rahatlar
Premsesannesii Mirac08 Evet emziriyorum testti almayi düşündüm ama yanlis cikarsa diye kan vermekk istiyorum yarin saglik ocagina gidip versem mi yoksa birazdaha beklim mi