nurhayatervaras Gerçi evde herşey yürüme arkadaşı bebeklerimiz için. Yürüteç alıp kullanmayan biriyim hiçte tavsiye etmem. Gaza gelip almıştık 😂 şimdi ise oğluma arkadaş arıyoruz. Hangi markayı önerirsiniz ?
Tuba nurhayatervaras Bence ona da gerek yok😅 ben oğluma aldım bi kere bile kullanmadı tutuna tutuna sıraladı sonra bi baktım kendi kendine yürümeye başladı.
Badeask nurhayatervaras Fisher Price eğitici köpekçik almıştık hiç kullanmadı bence de gereksiz almayın sadece önünde ki oyuncaklarla bazen oynuyor
nurhayatervaras Tuba bizde de aynı şuan . Tutuna tutuna her yere geliyor. Olduğu yerde durup adım atıyor. Çok heyecanlı 😂 Yardımcı olur diye düşündüm ama bilemedim şimdi 😁
Tuba nurhayatervaras Ben 6 aylıkken almıştım bile ve ayağa kalkmaya başladığında teklif etmeye başladım ama hiç ilgisini çekmedi bi kere bile onunla yürüyeyim diye aklına gelmedi😅 zaten ayağa kalkıp sıralaması ile yürümesi bir anda oldu. Aldığım yürüme arkadaşın önünde oyuncaklar vardı şuan 15 aylık ve onlarla oynamaya başladı😂
nurhayatervaras Tuba o da iyimiş 😂 doktorumun dediği çol doğru evde herşey onlar için yürüme arkadaşı. Düşününce ne kadar haklıymış 😂
nurhayatervaras Badeask hayır çokta ucuz da değil. Alıp kullanmaması yüzüne bakmaması çok tuhaf oluyor gerçekten. Bizde de ise yaramayan çok şey var. Bir hevesle alınmış bir sürü şey 😁🤦🏻♀️
Badeask nurhayatervaras o yüzden parana yazık hiç alma evde de yer kaplıyor.. çamaşır sepeti ver eline daha güzel sürüyorlar yerde🤭😂