Deletedmom_36 Hava tam olarak bebek arabasina koy kizi git bir yerde otur cay ic kitap oku diyor😌🌸 hayallerimin hayallerimizin yakin zamanda gercek olmasi dilegiyle😌
Elifmoms Deletedmom_36 o havayı bize de gönderseniz 🥺 zira burda yagmur çamur kapkaranlık hava iyice içim karardı 🤦♀️
Deletedmom_36 Deletedmom819 evet evet😁semaverde cayimiz kahvalti yapiyoruz su an akse mezarligina karsi😁iste bunlar hep hayal biz gidip biraz daha kapi kolu falan silelim😁😁
17062019 Deletedmom819 iftar saatine dogru yakacaksin mangali serecen ortuleri yere salata kebap 🙄semavere koycan cayi ailecek yiyp iciceksin😑😑 var bi hayalimiz (Adanaliyim)😃
Deletedmom819 Deletedmom_36 ahhahah annem eng de otururken terasta sigara çay yapardık manzaramız akse mezarlığıydı 😂😂😂
Deletedmom_36 Deletedmom819 sen trabzonluydun dimi😁engde oturan bi kadin vardi bana trabzonli oldugunu iki kizi oldugunu anlatirdi durakta beklerken yoksa sen onun kizimisin bana gel derdi😁😁
Deletedmom_36 Deletedmom819 hemen giristeki blokta oturuyormus duragin ordaki oyle anlatirdi pazar arabasi vardi pazara gider gelirdi belkide ben yanlis hatirliyorumdur kiz sayisini😁bende trabzonluyum bu arada☺️
Deletedmom819 Deletedmom_36 ay kesin annem ozaman pazar hastası kadın duemaz hep giderdi aynen hemen girişte en üstteki dublekste oturuyordu soldaki😂🤦🏽♀️
Deletedmom_36 Deletedmom819 yanlis hatirlamiyorsam esinden ayriydi bana otobusle giderken esinden ayrilmadan onceki binayi gosteriyordu guzeltepe konutlarina gitmeden hemen once☺️
mikelenjelo35 Deletedmom_36 bizimde karşıda inşaat var ordan karşılık gelir diye bağırıyorum.hayat eve sığmıyor yeter artık atcan kendimi diye bağırmama çok az kaldi