Ademalp Doğuma 66 kilo girdim. Doğumdan çıkınca 6 kilo gitmişti. 1 hafta içinde de 5 kilo gitmişti. Aylar içinde de yavaş yavaş 5 kilo daha gitti. Şuna 50 kiloyum 🤦🏽♀️
Doruk12 Nissa 15 kg almıştım ilk hafta 12si gitti topuk kanı verince tartılmıştım, sonra emzirince Bi süre kilom sabit kaldı ama dünyaları yiyordum aşırı iştah patlaması. Sonra yavaş yavaş verdim düzenli beslenerek eski kilomdayım Bi süredir 😊
TalentedMom Nissa Şuan sadece 3 kilo fazlam var 3 kilo giderse hamile kalmadan önceki kiloma kavuşmuş olacağım 😊
Kuzucukunanasi TalentedMom ya benim de 3 kilo fazlam var yavaş yavaş kendiliğinden veriyordum ise başladığım zamandan sonra son bir kilom kalmıştı ki , virüs patlak verdi 2 kilo aldım tekrar
TalentedMom Kuzucukunanasi bol su içmenin çok faydası var bakalım Ramazan’da verecek miyim ne kadar oldu doğum yapalı
Nissa Benim de 12 kilo fln verdim ilk başta ama göbek kaldı ve kilo da inmiyor da çıkmıyor da sabit kaldı
snmmtvc Nissa doğum yapmadan önce 62 kiloydum , doğuma 77 kiloyla girdim. Doğumdan çoktığımda 66 küsürdüm . Bebeğim 3 aylık olmak üzere hala aynıyım 😢 bazen tartıya çıkıyorum 64 oluyor aynı gün sonra 66 küsür oluyor tam bende anlamadım 😂😂
Merveazra snmmtvc ay ayni bende oyle sabah tartiliyorum birde gece tartiliyorum mutlaka 2-3 kg oynuyor, gun icerisinde nasil yiyorsam artik:)
Mervee1 Nissa sezeryan ile 2 doğum yaptım dört yıl arayla 12 kilo alıyorum hamileliklerimde genelde ve iki hafta içinde gidiyor .
Merveazra Mervee1 masallahh diyim ne guzell bunye o :) ben 20 kg aldim belkide ondan hala 8 kg fazlam vardir. Gerci cokta yiyorum ozellikle tatli.
Yusufyigit-1 Nissa ekmek tatlı olmadan sağlıklı beslenme ve sporla😥çok zor ama maalesef bunları yapmadan gitmiyor