Kaveda 3838 sık sık ac burnunu canım. Günde 4 kere açmanda sakınca yok canım. Nem oranı az hava kuruysa ondan olur. Nem makineleri var ondan alabilirsin yada olduğu odada ketilla su kaynatabilirsin
kisgunesi-0102 3838 damla kullanabilirsiniz deniz suyu doktorum sık sık damlatmakta zarar yok dedim ama sürekli açmak için çekersen tahriş olabilir demişti bende ne zaman kuruşa tikansa fizyolojik serum damlatiyorum
Ebruomer 3838 bizm doktor peteklerin üstüne ıslak havlu koy demişti cok faydası oldu oda nemlenince tıkanma azaldı
beseranne 3838 çok kalın giydiriyorsanız ya da oda sıcaksa, terliyorsa tıkanır. Burnu tıkalı kalmamalı, tıkalı burun hastalık getirir. Doktorum bebeği iyi giydir ama bulunduğu ortam mutlaka serin olsun yoksa burnu tıkanır burnu tıkanırsa hastalanır der hep.
Busraa15 3838 benim bebeğimin de sürekli burnu tıkanıyordu kaç tane serumbitirdik doğduğundan beri en son sağlık ocağından alerji şurubu yazdıracaktım alerjik bebek olduğu için önce deterjan değiştirelim dedik Dalan roxy matik kullanıyordum bende ABC bin hipoalerjenik bebekleri için olan sıvı deterjanını aldım burun akıntısı tıkanıklığı kesildi sende deneyebilirsin hemen etki ediyor