Fazilettt Anneler iyi geceler oğlum 22 günlük ağzında pamukçuk olmuş bende karbonatla sildim ondan sonra beni emmedi mama verdim yedi hem emiyor hemde mama yiyor ama neden beni emmiyor ki başına gelen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ozalmir Fazilettt emzirdikten sonra çok az miktarda şu verin ağzına zarar gelebileceğini düşünüyor olabilir o yüzden reddeder
Haticekrk Fazilettt mrb bizde de bu gün oluştu.. karbonatlı suyu nasıl yapıyorsunuz ve ne ile sürdünüz 🙄
Fyzpyrz Fazilettt ben karbonat surmedim hic bizdede olmustu doktor damla verdi.onu kullandik ve gecti.
Dilbersavas51 Karbonatlı suyu tavsiye etmiyolar ilaci var çok uygun eczanede alin bnce bide gazlı bezle saf su ile ıslatıp temizleyin nette videoları var Kndi gogsunuzude surekli silin
Haticekrk Fazilettt oyyy ya bizimkisi başlangıç çok az var bu gün sağlık ocağına götürcem inşallah geçer sizinkisi ne durumda 👼
Barsem1912 Fazilettt bende yaptım ağzı iyileşti ne alaka sakın yapmayınla bazen dinlemek gerekiyo eskilerin tavsiyelerini
Dilbersavas51 Zynpacar tek bir ilaç var zaten pamukcuk icin direk verir eczane tam aklima gelmedi suan